counter

Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα – Αποκλειστικό βίντεο με τον Σάκη Τανιμανίδη να τραγουδά στη βάφτιση των διδύμων

Ο Χρήστος Κούτρας το μεσημέρι της Κυριακής εμφανίστηκε για άλλη μία φορά στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” με την Ναταλία Γερμανού προκειμένου να ενημερώσει τους τηλεθεατές του Alpha για τα τελευταία lifestyle νέα.

Τα νέα της showbiz από τον Χρήστο Κούτρα 

Ο διευθυντής του FTHIS.GR μέσα από την στήλη του “Κάτι πήρε το αυτί μου” αρχικά μίλησε για τον Νίκο Καρβέλα και στην Έλενα Φερεντίνου που έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου τους στη συναυλία της Άννας Βίσση.

Δείτε επίσης - Νίκος Καρβέλας- Έλενα Φερεντίνου: Έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου τους στη συναυλία της Άννας Βίσση

Όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος το ζευγάρι μετά την μαγική συναυλία μεταφέρθηκε στο καμαρίνι της τραγουδίστριας προκειμένου να συνομιλήσουν και να πουν πως πέρασαν.

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Κούτρας αναφέρθηκε στην βάφτιση των διδύμων του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα που πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο το Σάββατο 17/9 και στους οχτώ νονούς που βάφτισαν την Αριάνα και την Φιλίππα όπως τις ονόμασαν.

Μάλιστα, ο ίδιος ενημέρωσε ότι στο μυστήριο παρευρέθηκε και ο Γιώργος Μαυρίδης δημιουργώντας έκπληξη στους καλεσμένους αφοί οι δύο άνδρες τον τελευταίο καιρό είχαν απομακρυνθεί τόσο επαγγελματικά όσο και φιλικά.

Δείτε επίσης - Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Στη βάφτιση των διδύμων ο Γιώργος Μαυρίδης μετά την λήξη της συνεργασίας τους

Επιπλέον, ο δημοσιογράφος εξασφάλισε για το κοινό ένα αποκλειστικό βίντεο με τον Σάκη Τανιμανίδη να τραγουδάει στη δεξίωση που ακολούθησε μετά την βάφτιση των διδύμων.

Τέλος, ο Χρήστος Κούτρας έθεσε και το καθιερωμένο κουίζ της ημέρας που τόσο έχει λατρευτεί!

Συγκεκριμένα, είπε ότι διάσημος παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης που ασχολείται με την ενημέρωση αλλά και την ψυχαγωγία γευμάτισε με ξανθιά παρουσιάστρια της ενημέρωσης σε γνωστό μαγαζί του κέντρου.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

 
 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR