counter

Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα
Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Τα lifestyle νέα της εβδομάδας παρουσίασε στην εκπομπή «Καλυτέρα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την στήλη του «Κάτι πήρε το αυτί μου».

Δείτε επίσης – Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (24/2) - Powered by Cherī up

Τα νέα της showbiz από τον Χρήστο Κούτρα

Ο διευθυντής του FTHIS.GR αποκάλυψε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «The Queen of Heaven», η οποία πραγματεύεται τη ζωή της Παναγίας και πρόκειται για ελληνική συμπαραγωγή. Στην ταινία θα δούμε επίσης τον Τάσο Νούσια, τον Γιώργο Καραμίχο, τη Θεοφανία Παπαδωμά, τη Μαρία Αλιφέρη, τον Γιώργο Χρανιώτη, τον Νίκο Αναδιώτη, τον Γιώργο Βογιατζή, τη Κατερίνα Μισιχρόνη, τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, αλλά και τον Robert Powell. Τα γυρίσματα θα γίνουν στο Μαρόκο, σε Ελλάδα, Κύπρο και Άγιος Όρος και ξεκινάνε το καλοκαίρι. 

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην αποκάλυψη που έκανε για την εγκυμοσύνη – βόμβα στην ελληνική showzbiz. Ο Χρήστος Κούτρας τόνισε πως στη συγκεκριμένη περίπτωση ο πατέρας είναι πολύ γνωστός και πρόκειται για καλλιτέχνη, ενώ τη μητέρα την ξέρουμε σαν όνομα.

Και σήμερα ο δημοσιογράφος είχε ένα κουίζ για το τηλεοπτικό κοινό. Συγκεκριμένα ανέφερε πως υπάρχει ένας σύντροφος παίκτη του “Survivor all Star”, που περιμένει να αποχωρήσει το ταίρι του για να το χωρίσει, καθώς έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR