counter

Καλύτερα δε γίνεται: Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού και ο Χρήστος Κούτρας για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Καλύτερα δε γίνεται: Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού και ο Χρήστος Κούτρας για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου
Καλύτερα δε γίνεται: Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού και ο Χρήστος Κούτρας για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την εκπομπή του Alpha «Καλυτέρα δε γίνεται», την Κυριακή 8/10, θέλησε να δώσει ένα τέλος στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνον και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. 

Να θυμίσουμε ότι o διευθυντής του FTHIS.GR αποκάλυψε το πιθανό όνομα του γιου του Δημήτρη Αλεξάνδρου και μετά δέχτηκε ακραίες απειλές μέσα από μηνύματα αλλά και τρίλεπτο τηλεφώνημα από το μοντέλο κάτι που τον οδήγησε στην αστυνομία για την ασφάλειά του και για την καταγραφή του γεγονότος.

Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού και ο Χρήστος Κούτρας για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Είναι ένα ζευγάρι που το χαρακτηρίζει η εξωστρέφεια στα social media οπότε δεν πίστεψα ποτέ ότι θα πειράξει τόσο πολύ αυτή η αποκάλυψη. Αν ξέραμε ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο δεν θα το κάναμε. Τα γνώριζες εσύ Ναταλία, τα γνώριζε η εκπομπή, ένιωσα πολύ περίεργα και έκανα κινήσεις τις οποίες ποτέ δεν περίμενα ότι θα κάνω καθαρά για να νιώσω ασφαλής. Να και αυτό που συμβαίνει τώρα δεν θα το φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνει όμως κινήθηκα με συμβουλές φίλων, δικηγόρων και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε» είπε αρχικά ο Χρήστος Κούτρας.

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Την Παρασκευή ο Δημήτρης επικοινώνησε μαζί μου, ανταλλάξαμε κάποια γραπτά μηνύματα, μου ζήτησε συγγνώμη και μέσω της Κατερίνας Καινούργιου και μέσω των μηνυμάτων. Μου είπε ότι εννοεί τη συγγνώμη του και ότι έγινε έξαλλος για συγκεκριμένους λόγους…Θα ήθελα να το λήξουμε, να μην το συνεχίσουμε. Είναι δυσάρεστο για όλες τις πλευρές».

Τότε πήρε τον λόγο η Ναταλία Γερμανού η οποία θέλησε με την σειρά της να αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που της αναλογεί όπως χαρακτηριστικά είπε!

«Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα, να πάρω ένα μικρό μερίδιο ευθύνης, όποιο μερίδιο ευθύνης μου αναλογεί γιατί πέρυσι όταν μας έδωσες την αποκλειστικότητα που είχες και το επικρατέστερο όνομα του παιδιού, πήγες να το συνεχίσεις και σε διέκοψα και είπα κάτσε ρε Χρήστο, δεν μας το είπες το όνομα. Έγινε ο διάλογος, υπήρχαν διάφορα ονόματα και ότι ένα είναι το επικρατέστερο και πήγε να συνεχίσει. Τον διέκοψα και του είπα δεν μας είπες το όνομα και λέει αν ναι έχεις δίκιο και είναι Πάρης το όνομα. Άρα, ας πάρω κι εγώ το δικό μου, μικρό ή μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτήν την παρεξήγηση, σε αυτό που στενοχώρησε τον Δημήτρη και την Ιωάννα γιατί ίσως αν δε σε τσιγκλούσα να σου πω ότι δεν μας το είπες, να το έπαιρνε το ποτάμι και να συνέχιζε η στήλη κανονικά χωρίς να ειπωθεί κάτι», τόνισε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Ο κάθε δημοσιογράφος έχει το δικαίωμα να κάνει το ρεπορτάζ του χωρίς να προσβάλει. Ήταν κάτι που δεν ήταν τρομερά δυσάρεστο, καταλαβαίνω ότι κάποιος μπορεί να μη θέλει να δημοσιοποιηθεί, ας μην τραμπουκίζουμε εντός εισαγωγικών για κάποια πράγματα απλά γιατί τις ασφάλειες παιδιών και οικογενειών τις σεβόμαστε όλοι» πρόσθεσε η Ναταλία Αργυράκη.

Τέλος, η Ναταλία Γερμανού επισήμανε: «Σε αυτή την εκπομπή, και νομίζω ότι το έχουμε αποδείξει, πόσο το σεβόμαστε και ειδικά ο Χρήστος που κατά κοινή ομολογία είναι από τα καλύτερα παιδιά στο χώρο της δημοσιογραφίας… το κλείνουμε λοιπόν το λήγουμε».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ναταλία Γερμανού και ο Χρήστος Κούτρας για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR