counter

Καλύτερα δε γίνεται: Η ανατροπή και οι λεπτομέρειες του γάμου Αγγελόπουλου - Βαμβακούση και το πρώτο κουίζ της σεζόν

Πρεμιέρα με την στήλη του “Κάτι πήρε το αυτί μου” έκανε την Κυριακή 24/9 ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλυτέρα δε γίνεται” στον Alpha.

Τα νέα της showbiz από τον Χρήστο Κούτρα

Ο διευθυντής του FTHIS.GR αποκάλυψε τις ανατροπές αλλά και τις λεπτομέρειες του γάμου του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση που πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Δείτε επίσης - Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντά για τους καλεσμένους του γάμου του και τον λόγο που γίνεται τόσο γρήγορα

Αρχικά, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως οι καλεσμένοι στην εκκλησία θα είναι πάνω από 700 ενώ στο πάρτι μετά το μυστήριο θα παρευρεθούν 580 άτομα.

Ωστόσο, ο Χρηστός Κούτρας έκανε γνωστό πως κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι μόνο ο Αναστάσιος Ντούγκας και όχι και η Ειρήνη Λουπασάκη όπως είχε συμφωνηθεί εξαρχής.

Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα φοράει στην εκκλησία μαύρο κουστούμι με λευκό πουκάμισο ενώ στη δεξίωση θα αλλάξει πουκάμισο και θα βάλει ένα μαύρο.

 Την Δήμητρα Βαμβακούση θα συνοδεύσει στον γάμο ο θείος της και ο κουμπάρος της Αναστάσιος Ντούγκας, μουσική θα παίξει η Ράνια Κωστάκη και ο Βασίλης Κουμεντάκος ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης θα ψυχαγωγήσει τους καλεσμένους στην αρχή με ένα παραδοσιακό πρόγραμμα και στη συνέχεια με τις γνωστές του επιτυχίες.

Όπως αποκάλυψε ο Χρηστός Κούτρας στη δεξίωση μετά το μυστήριο θα εμφανιστεί και η Ελένη Φουρέιρα η οποία ταξιδέυει από το εξωτερικό για να παρευρεθεί  στη σημαντική ημέρα των νεόνυμφων.

Επίσης, το "παρών" θα δώσουν και οι συμπαίκτες του Γιώργου Αγγελόπουλου από το Survivor 2017, Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη, των οποίων τα ονόματα δεν αναφέρθηκαν στα ρεπορτάζ των ημερών.

Μετέπειτα, ο διευθυντής του FTHIS.GR ανέφερε πως σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Real Life" ο Πάνος Βλάχος και η Νατάσα  Εξηνταβελώνη αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους μετά από σχεδόν ένα χρόνο σχέσης, χωρίς ωστόσο να έχει συμβεί κάτι περίεργο.

 Τέλος, ο δημοσιογράφος δεν θα μπορούσε αυτή την Κυριακή να μην θέσει στο τηλεοπτικό κοινό το πρώτο του κουίζ για φέτος το οποίο ήταν το εξής:

  • Γνωστή παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής που έχει γεννήσει πριν χρόνια, πήρε φεύγοντας από το μαιευτήριο ακόμη και την φρουτιέρα που είχε στο δωμάτιο κάτι που συζητιέται ακόμα.
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR