counter

Καλομοίρα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την σπάνια ασθένεια του γιου της

Καλομοίρα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την σπάνια ασθένεια του γιου της
Καλομοίρα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την σπάνια ασθένεια του γιου της

Πριν ένα χρόνο περίπου, η Καλομοίρα και ο σύντροφος της Γιώργος Μπούσαλης πέρασαν δύσκολες ώρες, αφού χρειάστηκε να βρεθούν μπροστά σε μια δύσκολη κατάσταση με την οποία βρέθηκαν αντιμέτωποι. Ο γιος τους, Δημήτρης, διαγνώσθηκε με μια σπάνια ασθένεια, την Myasthenia Gravis και έμεινε για δυο εβδομάδες στο νοσοκομείο.

Η διάγνωση της ασθένειας (που είναι νευρολογικής φύσεως, ιδιαίτερα σπάνια σε μικρές ηλικίες) έγινε έγκαιρα, το παιδί ακολούθησε πιστά τη θεραπεία και τώρα είναι καλά. “Είναι καλύτερα από ποτέ και είμαι ευγνώμων για αυτό... Είναι πολύ μικρός και καθώς δράσαμε άμεσα, όλα πήγαν καλά. Βέβαια, αυτή η εμπειρία άλλαξε τη ζωή μας. Έβαλε σε απόλυτη προτεραιότητα όσα είναι σημαντικά για εμάς ως γονείς και μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, πόσο μάλλον την υγεία”, αποκάλυψε η Καλομοίρα στη Σόνια Καζόνι και το περιοδικό People.

Και κατόπιν συμπλήρωσε: “Οι εβδομάδες που περάσαμε με τον Δημήτρη στο νοσοκομείο ήταν μια δοκιμασία και για τον Νίκο, καθώς έπρεπε να τον αφήσουμε με την μαμά μου για πολλές μέρες. Ο Γιώργος και εγώ πηγαινοερχόμασταν όλη μέρα στο νοσοκομείο και αυτό έφερε μια αστάθεια στη ζωή του Νίκου. Ήταν κάτι που τον φόβισε. Η μαμά μου, μου έλεγε πως ξάπλωνε στο κρεβατάκι του, κοίταζε τον τοίχο και βυθιζόταν στις σκέψεις του. Αυτό μου ράγισε την καρδιά. Όταν γυρίσαμε σπίτι, ο Γιώργος και εγώ κάναμε συνειδητά μεγάλη προσπάθεια να περνάμε χρόνο μαζί του, να του δώσουμε να καταλάβει πόσο τον αγαπάμε, αλλά και να του εξηγήσουμε πως έπρεπε να φροντίζουμε τον αδελφό του για λίγο, μέχρι να γίνει καλά”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR