counter

Kαλοκαίρι με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

Kαλοκαίρι με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ
Kαλοκαίρι με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

Προιόντα Γιώτης

Φέτος το καλοκαίρι η ΓΙΩΤΗΣ μας προσφέρει όλα τα υλικά για να δημιουργήσουμε δροσερά, ανάλαφρα γλυκίσματα για κάθε στιγμή της ημέρας! Με τη ΓΙΩΤΗΣ το αποτέλεσμα είναι σίγουρο και η κάθε σας δημιουργία απολαυστική. Δίνουμε στο καλοκαίρι τη γεύση που μας αρέσει φτιάχνοντας επιδόρπια που θα μας δροσίσουν και θα μας γλυκάνουν μέσα στη μέρα!

 Το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ είναι από τις γλυκές συνήθειες που μπορούμε να απολαμβάνουμε ακόμα και το καλοκαίρι. Το ετοιμάζουμε στη Στιγμή, χτυπώντας απλά με γάλα και το απολαμβάνουμε και μόνο του αλλά και σε συνδυασμό με μπισκότα, φρούτα, Garni δημιουργώντας δροσερά γλυκίσματα. Το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ είναι το κλασικό, δροσερό επιδόρπιο με τις λιγότερες θερμίδες. Διατίθεται σε 8 φρουτένιες γεύσεις και το απολαμβάνουμε σκέτο, προσθέτοντας φρέσκα φρούτα ή αναμειγνύοντάς το με κρέμες. Μία ακόμα σταθερή αξία και αγαπημένη γεύση είναι αυτή της Κρέμας Καραμελέ που μόνο η ΓΙΩΤΗΣ την κάνει τόσο ξεχωριστή. Κι όταν έρχεται η ώρα του παγωτού… Βανίλια, Σοκολάτα, Καϊμάκι, Cookies & Cream, Frozen Yogurt, Παρφέ Βανίλια και Παρφέ Σοκολάτα… όποια γεύση κι αν προτιμάμε η επιλογή είναι μία. Σπιτικό Παγωτό ΓΙΩΤΗΣ, έτοιμο  σε 10΄. Φτιάχνουμε 2,5 λίτρα παγωτό προσθέτοντας μόνο γάλα. Το πώς θα το απολαύσουμε…; Γαρνίροντάς το φυσικά με Σιρόπι ΓΙΩΤΗΣ. Εσείς επιλέγετε τη γεύση που σας αρέσει από την ποικιλία σιροπιών σε Σοκολάτα, Βύσσινο, Καραμέλα, Φράουλα. Δοκιμάστε επίσης τις νέες αφίξεις που συμπληρώνουν τη γκάμα των σιροπιών. Το Σιρόπι Praline Dream ΓΙΩΤΗΣ (Πραλίνα Κακάο με Μπισκότο) είναι παχύρρευστο και περιέχει κομματάκια μπισκότου, και έτσι μπορείτε να το απολαμβάνετε διπλά: και για γαρνίρισμα, αλλά και για γέμιση σε κρέπες, βάφλες, γλυκά. Σε κάθε κουταλιά θα νιώθετε μια έκρηξη απόλαυσης στο στόμα σας που δεν θα θέλετε να τελειώσει! Και το Σιρόπι Magic Cracky ΓΙΩΤΗΣ (Επικάλυψη Παγωτού με Κακάο) δημιουργεί μία κρούστα παγωμένης, τραγανής σοκολάτας όταν έρχεται σε επαφή με παγωμένα επιδόρπια π.χ. παγωτό, κορμό σοκολάτας, σοκολατάκια. Χρειάζεται μόνο λίγα δευτερόλεπτα μετά το γαρνίρισμα για να παγώσει και για να μεταμορφώσει γευστικά ότι ετοιμάσετε!

Το Garni ΓΙΩΤΗΣ είναι αφράτο είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε ανάλαφρες μους, να γεμίσετε τα σπιτικά σας εκλέρ, να γαρνίρετε τις τούρτες σας ή απλά να γαρνίρετε καλοκαιρινές δροσερές φρουτοσαλάτες. Οι Κρέμες Ζαχαροπλαστικής  ΓΙΩΤΗΣ έχουν βελούδινη υφή και με την εγγύηση της ΓΙΩΤΗΣ έχουμε σίγουρο «επαγγελματικό «αποτέλεσμα». Επιλέξτε γεύση που σας αρέσει  Βανίλια, Σοκολάτα, Τσηζκέικ και Μιλφέιγ και δημιουργήστε γευστικά τράιλφ με φρούτα ή μπισκότα. Το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ είναι φρεσκοτριμμένο, μυρωδάτο μπισκότο, έτοιμο για τις βάσεις των γλυκών σας ή για γαρνίρισμα στο παγωτό! Και επειδή γλυκό χωρίς σοκολάτα δεν γίνεται οι Κουβερτούρες ΓΙΩΤΗΣ προσφέρουν μία ποικιλία από Κουβερτούρες  υψηλής ποιότητας, με φίνο άρωμα και βελούδινη υφή! Για γρήγορο και εύκολο γαρνίρισμα του παγωτού και των καλοκαιρινών σας γλυκών επιλέξτε Κουβερτούρα σε Νιφάδες, Τρούφα ή Party Decor σε φάκελο.

Προιόντα ΓΙΩΤΗΣ

Και στις μαγειρικές μας δημιουργίες…

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ που την ετοιμάζετε μόνο σε 1΄ και πετυχαίνετε πάντα την υπέροχη βελούδινη υφή της. Συμπληρώνει τα πιάτα σας και κάνει τα πιο απλά υλικά να γίνουν τέλειο φαγητό, προσδίδοντας πλούσια γεύση στο κάθε πιάτο. Συνοδευτικό ή κυρίως πιάτο, ο πουρές γίνεται πεντανόστιμος μόνο με Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ. Το μυστικό της επιτυχίας οφείλεται στις διαλεχτές πατάτες, στο τριμμένο πιπέρι και στο μοσχοκάρυδο που δίνουν τέλειο άρωμα και φυσική πλούσια γεύση. Για να το απολαύσετε χρειάζεστε μόνο γάλα και το χτυπάτε για 5’.

Φέτος το καλοκαίρι ότι κι αν ετοιμάσετε το μυστικό επιτυχίας είναι ένα … τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ!

 Ανακαλύψτε απολαυστικές συνταγές ΓΙΩΤΗΣ στο  www.sintages-jotis.gr

Και για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.jotis.gr, www.facebook.com/jotis.gr  www.youtube.com/jotisgr

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR