counter

Καλλιρρόη Μυριαγκού: Δεν φαντάζεστε ποιος ηθοποιός που παίζει στη σειρά "Ο Γιατρός" είναι αδελφός της

Καλλιρρόη Μυριαγκού: Δεν φαντάζεστε ποιος ηθοποιός που παίζει στη σειρά "Ο Γιατρός" είναι αδελφός της
Καλλιρρόη Μυριαγκού: Δεν φαντάζεστε ποιος ηθοποιός που παίζει στη σειρά "Ο Γιατρός" είναι αδελφός της

Η Καλλιρρόη Μυριαγκού συστήθηκε και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Κωνσταντίνου και Ελένης», ενσαρκώνοντας τον ρόλο της «Ματίνας Μανταρινάκη».

 «Ήρθαμε πριν πολλά χρόνια με τους γονείς μου από τον Καναδά και εγκατασταθήκαμε από τότε στο Χαλάνδρι. Αυτό που είμαι εγώ δεν έχει να κάνει με τη Ματίνα Μανταρινάκη. Είμαι ευγνώμων για αυτό που έγινε, γιατί είναι καταπληκτικό να σε αγαπάει ο κόσμος και να παίζεται μια σειρά τόσα χρόνια. Αν και αυτό δεν μου έχει κάνει πολύ καλό. Γιατί παγιώνεται ο χαρακτήρας που παίζεις και νομίζουν πως μπορείς να κάνεις μόνο αυτό. Τότε ούτε καν περιμέναμε πως μπορεί να έχει αυτή την εξέλιξη η σειρά αυτή. Τους πρώτους μήνες δεν έκανε νούμερα. Μετά έγινε, με τις επαναλήψεις αυτό. Το αστείο είναι πως μας είπαν να το πάμε και τρίτη χρονιά και είπαμε όχι για να μην καούμε και εκμεταλλευτούμε την επιτυχία. Και παίζει μέχρι τώρα», είχε δηλώσει παλαιότερα η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των κούκου» για την σειρά που την ανέδειξε!

Καλλιρρόη Μυριαγκού – Ξέρατε τον γνωστό ηθοποιό που είναι αδερφός της και πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Ο Γιατρός»;  

Η Καλλιρρόη Μυριαγκού είναι αδερφή με τον επίσης ηθοποιό Αντώνη Μυριαγκό που φέτος τον απολαμβάνουμε στη σειρά, «Ο γιατρός», ενσαρκώνοντας τον ρόλο του «Μάρκου», που είναι ο «κακός» της υπόθεσης που θέλει να βγάλει από τη μέση τον Ανδρέα.

Δείτε επίσης - Καλλιρόη Μυριαγκού: Η αποκάλυψη για την οντισιόν του "Κωνσταντίνου & Ελένης" - "Πήγα από ευγένεια"

Ο ηθοποιός το μεσημέρι της Κυριακής 29/10 μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων δήλωσε για την αδερφή του, Καλλιρρόη Μυριαγκού: «Τελείωσε την καλλών τεχνών, είχα την αδερφή μου η οποία ήταν επίσης ηθοποιός περισσότερα χρόνια από εμένα. Δεν φοβήθηκε ότι ήθελε να γίνω ηθοποιός κάτι έβλεπε όλα αυτά τα χρόνια, δεν ένιωσα ότι ο αδερφός της κάνει κάτι το οποίο τον βγάζει σε δύσκολα μονοπάτια. Δεν έχουμε παίξει μαζί στο θέατρο αλλά παίξαμε μαζί σε ένα επεισόδιο στο γιατρό».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο ολόκληρη την συνέντευξη του Αντώνη Μυριαγκού στο «Καλύτερα δε γίνεται»:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR