counter

Καλλιμούκου: Οι εμφανίσεις της με μαγιό από τη στέψη μέχρι σήμερα!

Καλλιμούκου: Οι εμφανίσεις της με μαγιό από τη στέψη μέχρι σήμερα!
Καλλιμούκου: Οι εμφανίσεις της με μαγιό από τη στέψη μέχρι σήμερα!

Ανήκει στις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της Ελληνικής showbiz κι αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει! Ο λόγος για την Αντωνία Καλλιμούκου, το κορίτσι που μαγεύει τους γύρω της με την εμφάνιση αλλά και το μυαλό της. Γεννήθηκε Παρασκευή και 13 του 1986 στην Αθήνα και είναι η μόνη ξανθιά, γαλανομάτα της οικογένειας. Τα καλοκαίρια της συνήθιζε να τα περνάει στη Χίο, τόπο καταγωγής της μητέρας της, γι’ αυτό λατρεύει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Μετά τις σπουδές οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής, τα οποία μέχρι σήμερα δεν αξιοποίησε σε επαγγελματικό επίπεδο. Το 2007 πήρε μέρος στα καλλιστεία και στέφθηκε Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς, παρόλο την κακοτυχία της στην τελική πρόβα. Το νεαρό μοντέλο έπεσε από το έβδομο σκαλοπάτι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα στη σπονδυλική της στήλη. Τότε, ο Φώτης Μεταξόπουλος τη στήριξε, καθώς της κρατούσε την πλάτη την ώρα που περίμενε το ασθενοφόρο.

Από τότε μέχρι σήμερα η Αντωνία Καλλιμούκου έχει «ξεδιπλώσει» και άλλο ένα ταλέντο, αυτό της παρουσίασης. Με τρία χρόνια στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη και ένα μικρό διάστημα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η εντυπωσιακή καλλονή αποτελεί ένα πρόσωπο που λατρεύει ο φακός και δεν αποκλείεται το μέλλον να είναι λαμπρό στον χώρο της τηλεόρασης. Εμείς συγκεντρώσαμε τις εμφανίσεις της με μαγιό από τα καλλιστεία μέχρι και σήμερα σε ένα απολαυστικό album! Δείτε το!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR