counter

Καλημέρισε τους followers της αγκαλιά με τα παιδάκια της!

Καλημέρισε τους followers της αγκαλιά με τα παιδάκια της!
Καλημέρισε τους followers της αγκαλιά με τα παιδάκια της!

Όταν γίνεις η μητέρα η μέρα ξεκινάει και τελειώνει μόνο με τη σκέψη των παιδιών. Και όπως έχουν δηλώσει όλοι όσοι έχουν γίνεις γονείς, τα παιδιά είναι τα μοναδικά πλάσματα που μπορούν να σου πάρουν όλη την κούραση της ημέρας ή τα νεύρα αρκεί να σου σκάσουν ένα μόνο χαμόγελο.

Κάπως έτσι ξεκίνησε και η μέρα της Rachel Zoe που η μοναδική της έννοια είναι τα παιδιά της. Η celebrity ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram με τους γιους της Kaius και Skyler και με αυτόν τον τρόπο καλημέρισε τους followers της.

Η Rachel Joe έγραψε χαρακτηριστικά: “Μακάρι κάθε πρωινό να ξεκινάει με αυτόν τον τρόπο.” Η celebrity αισθάνεται ευλογημένη για τις στιγμές που ζει δίπλα στα παιδιά της τα οποία της μεταφέρουν την αγάπη τους και την πιο θετική τους ενέργεια.

Η φωτογραφία της Rachel Joe είναι από τις πιο τρυφερές και όμορφες φωτογραφίες. Ο μικρούλης γιος της είναι στην αγκαλιά της ενώ ο μεγαλύτερος έχει κουρνιάσει δίπλα τους όλο νάζι κοιτάζοντας τη 42χρονη μητέρα της με το πιο αθώο βλέμμα.

Η celebrity μαμά λιώνει και μόνο που το βλέπει. Και μετά Από αυτή τη στιγμή άντε να τα αφήσεις και να έχεις μυαλό για αν δουλέψεις! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR