counter

Καίτη Γκρέυ: Στα δικαστήρια σήμερα η οικογένεια της τραγουδίστριας για την επιμέλειά της

Καίτη Γκρέυ: Στα δικαστήρια σήμερα η οικογένεια της τραγουδίστριας για την επιμέλειά της
Καίτη Γκρέυ: Στα δικαστήρια σήμερα η οικογένεια της τραγουδίστριας για την επιμέλειά της

Σήμερα Τρίτη 24 Οκτωβρίου στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων θα βρεθούν οι συγγενείς της Καίτης Γκρέυ αναφορικά με την υπόθεση της επιμέλειάς της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Espresso”, από τη μία είναι ο πρωτότοκος γιος της Φίλιππος που διεκδικεί τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του και, από την άλλη, η οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη ζητά να πάρει εκείνη τη δικαστική συμπαράσταση, εκτελώντας πιστά την εντολή της να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

Μάλιστα, ρεπορτάζ της “Espresso” πριν από έξι μήνες ανέφερε πως στα μέσα Μαΐου η θρυλική ερμηνεύτρια δέχτηκε στο σπίτι της από δικαστικό κλητήρα ένα χαρτί, με το οποίο ο γιος της Φίλιππος ζητούσε από τις Αρχές να πάρει τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του. Αμέσως στην οικογένεια του άλλου γιου της, Βασίλη Ηλιάδη, σήμανε συναγερμός.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Ιουλίου, στο κτίριο 4 της Ευελπίδων εκδικάστηκε η υπόθεση για την επιμέλειά της.

Απέναντι από τον γιο της βρέθηκαν ο εγγονός της, Κώστας Ηλιάδης, και η νύφη της, Εφη, μαζί με τον δικηγόρο τους, Όθωνα Παπαδόπουλο, ζητώντας επίσης την επιμέλεια.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος

«Ο εν ζωή γιος της Καίτης Γκρέυ προέβη σε μια δικαστική ενέργεια μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, χωρίς να ενημερώσει κανένα μέλος της οικογένειας. Η δικαστική ενέργεια απέβλεπε στον ορισμό του εαυτού του ως προσωρινού δικαστικού συμπαραστάτη, με απώτερο σκοπό να πάρει την κυρία Γκρέυ από το σπίτι. Αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των υπόλοιπων συγγενών, δηλαδή της οικογένειας του άλλου της γιου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2021, και είναι ουσιαστικά η σύζυγος του Βασίλη Ηλιάδη και τα δύο της παιδιά – εγγόνια της Καίτης Γκρέυ (Αγγελική και Κώστας).

Η οικογένεια του εκλιπόντος γιου της τραγουδίστριας είχε την άποψη ότι πρέπει να γίνει σεβαστή η τελευταία επιθυμία της κυρίας Γκρέυ να μη χρειαστεί να ξεριζωθεί και χάσει το περιβάλλον της, τα προσωπικά της αντικείμενα, τα κειμήλια και τις αναμνήσεις της από την καριέρα της», έχει πει ο Οθωνας Παπαδόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του Βασίλη Ηλιάδη.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, ο πρωτότοκος γιος της Καίτης Γκρέυ, Φίλιππος Ηλιάδης, ορίστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ως προσωρινός δικαστικός συμπαραστάτης, αφού είναι και ο μοναδικός συγγενής α' βαθμού.

«Ωστόσο καταφέραμε, μετά από μια έντονη αντιδικία, να γίνει δεκτό το αίτημα της δικής μας πλευράς ώστε να μη φύγει από τις ρίζες της, να μην ξεσπιτωθεί σε αυτό το στάδιο της ζωής της. Υπήρχε έντονη αντιδικία, γιατί υπήρχε η υποψία από την οικογένεια του Βασίλη Ηλιάδη ότι απώτερος σκοπός είναι η εκμετάλλευση του ακινήτου μέσω μίσθωσης, είτε ακόμα και η εκποίηση», σημείωσε ακόμη ο δικηγόρος.

Δείτε επίσης! Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ"Επιθυμεί να μείνει στο σπίτι της και να μην πάει σε ίδρυμα"

Σήμερα, όπως αναφέρει η “Espresso” οι δύο πλευρές διασταυρώνουν και πάλι τα ξίφη τους με σκοπό την οριστική δικαστική συμπαράσταση της Καίτης Γκρέυ, αλλά και να σεβαστούν όλοι την τελευταία της επιθυμία, που είναι να παραμείνει σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR