counter

Καίτη Γκρέυ: Ο αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη, Κωνσταντίνος, ξεσπά για την επιμέλεια της τραγουδίστριας

Το πρωί της Τρίτης 24 Οκτωβρίου στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων βρέθηκαν οι συγγενείς της Καίτης Γκρέυ για την επιμέλειάς της.

Από τη μία είναι ο πρωτότοκος γιος της Φίλιππος που διεκδικεί τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του και, από την άλλη, η οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη ζητά να πάρει εκείνη τη δικαστική συμπαράσταση, εκτελώντας πιστά την εντολή της να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

Λίγο πριν μπει στην δικαστική αίθουσα, ο εγγονός της Καίτης Γκρέυ και αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη, Κωνσταντίνος, έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο ίδιος έριξε τα “καρφιά” του στον γιο της τραγουδίστριας, Φίλιππο.

Δείτε επίσης! Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: "Επιθυμεί να μείνει στο σπίτι της και να μην πάει σε ίδρυμα"

Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης

«Ήρθαμε σήμερα για να προστατέψουμε την τιμή και την υπόληψη της γιαγιάς μου. Επικοινωνούμε, αλλά δεν είναι και όπως ήταν πριν έναν χρόνο, έχει άνοια. Ο κύριος Φίλιππος έχει τη γνώμη του κι εμείς τη δική μας. Ξεκάθαρα έγινε αυτό για την περιουσία γιατί εμείς βρεθήκαμε προ εκπλήξεως. Δεν μας ενημέρωσε κανείς ότι ο κ. Φίλιππος έκανε αίτημα δικαστικής συμπαράστασης. Εμείς προσέχαμε τη γιαγιά μου και τώρα αυτό που θέλουμε είναι να παραμείνει η γιαγιά μας στο σπίτι. Τίποτα άλλο. Ο κύριος Φίλιππος θέλει να την πάρει από το σπίτι της, ενώ η επιθυμία της με πολλούς μάρτυρες είναι να παραμείνει εκεί. Δεν θεωρώ θείο μου αυτό τον άνθρωπο. Στο δικαστήριο μαζί με τον δικηγόρο του, ενώ έχει πεθάνει ο πατέρας μου, μίλησαν με βαριά λόγια. Δεν θέλω να επεκταθώ και φυλάσσομαι και για μήνυση στον δικηγόρο. Δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Αυτός, μόλις πέθανε ο πατέρας μου εμφανίστηκε ξαφνικά και είχε απαιτήσεις. Είχε πέντε χρόνια να εμφανιστεί. Η γιαγιά μου δεν ήθελε καθόλου τον άλλο της γιο. Γι’ αυτό και πέντε χρόνια όσο ζούσε ο πατέρας μου δεν πάταγε ποτέ σπίτι. Η γιαγιά μου είχε μια σύνταξη και πληρωνόταν η οικιακή βοηθός που την πρόσεχε. Προφανώς ο κύριος Φίλιππος ήθελε να την πάρει από το σπίτι για να παίρνει τα λεφτά. Δεν υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία», είπε ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης.

Δείτε το παραπάνω βίντεο από την εκπομπή “Το Πρωινό”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR