counter

Καίτη Φίνου: Η απώλεια του πατέρα της και η αποκάλυψη για το επώνυμό της

Καίτη Φίνου: Η απώλεια του πατέρα της και η αποκάλυψη για το επώνυμό της
Καίτη Φίνου: Η απώλεια του πατέρα της και η αποκάλυψη για το επώνυμό της

Στην εφημερίδα Espresso μίλησε η Καίτη Φίνου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της  χρόνια, αλλά και στην απώλεια του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, όταν εκείνη ήταν ακόμη βρέφος.

Καίτη, πού γεννήθηκες;

Στην Έδεσσα. Λίγους μήνες μετά τη γέννησή μου οι γονείς μου μετακόμισαν στην Αθήνα. Ο πατέρας μου ήταν βέρος Αθηναίος και πήγε στην Έδεσσα για δουλειές, όπου γνώρισε τη μητέρα μου. Παντρεύτηκαν μετά τη γέννησή μου. Όταν έγινα τριών ετών, γεννήθηκε η αδελφή μου η Μαίρη και δυστυχώς λίγο μετά τη βάφτιση της ο πατέρας μας πέθανε.

Τι θυμάσαι από τα παιδικά σου χρόνια;

Η μαμά μου δίδασκε σε χοροδιδασκαλείο στην οδό Βουλής - μάλιστα, εκεί μάθαιναν χορό ο Κώστας Καρράς και ο Άγγελος Αντωνόπουλος - και θυμάμαι που περίμενα με αγωνία, σε μια ταβέρνα που ήταν δίπλα στο σπίτι μας, πότε θα γυρίσει από τη δουλειά. Επίσης θυμάμαι τον πατέρα μου, ο οποίος έπαιζε χαρτιά και έπινε πολύ, να μυρίζει ούζο. Με έπαιρνε μαζί του στην ταβέρνα κι εγώ κοιμόμουν στα πόδια του.

Το επίθετο Φίνου είναι του βιολογικού πατέρα σου;

Είναι του πατριού μου. Όταν πέθανε ο πατέρας μου, η μητέρα μου, η οποία ήταν μόνο 21 χρόνων, ξαναπαντρεύτηκε από σφοδρό έρωτα με τον Δημήτρη Φίνο. Αυτός ο άντρας έγινε, πραγματικά, πατέρας για εμάς, αν και οι δικοί του τον αποκλήρωσαν γιατί παντρεύτηκε μια γυναίκα με δύο παιδιά... Το πρωί δούλευε ως οικοδόμος και το βράδυ, ως γκαρσόνι στα μπουζούκια, για να μας τα παρέχει όλα. Με τη μητέρα μου έκανε ακόμη ένα κορίτσι, την αδελφή μας, τη Γιάννα. Αυτός μας μεγάλωσε. Όταν πέθανε ο βιολογικός πατέρας μου, η μητέρα μου έπρεπε να δουλέψει κι εγώ πήγα να μείνω στη γιαγιά μου στην Αθήνα και η αδελφή μου η Μαίρη πήγε να μείνει στην άλλη γιαγιά, στην Έδεσσα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR