counter

Καίτη Φίνου: "Ο Στάθης Ψάλτης μου έλεγε ότι είμαι χοντρή"

Καίτη Φίνου: "Ο Στάθης Ψάλτης μου έλεγε ότι είμαι χοντρή"
Καίτη Φίνου: "Ο Στάθης Ψάλτης μου έλεγε ότι είμαι χοντρή"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας η Καίτη Φίνου.

Η ηθοποιός παραχώρησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Στάθη Ψάλτη και στον λόγο για τον οποίο δεν παντρεύτηκαν. 

Δείτε επίσης - Καίτη Φίνου: “Είχα 10 χρόνια να έρθω σε σεξουαλική επαφή”

Καίτη Φίνου – Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε με τον Στάθη Ψάλτη

«Στο θέατρο παίζαμε μαζί, εγώ αποφασίζω να χωρίσω, ήταν η τελευταία ευκαιρία που του έδωσα. Έμενα 5,5 χρόνια στο ίδιο σπίτι με τον Στάθη. Μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι χοντρή και άλλα πολλά», είπε αρχικά η Καίτη Φίνου και συνέχισε για τον λόγο που δεν έγινε τελικά ο γάμος της με τον αείμνηστο ηθοποιό:

«Όταν χώρισα με τον Στάθη και μετά επέμενε ο Στάθης να είμαστε μαζί σε μια ταινία. Με είχαν βρίσει τότε επειδή τον είχα χωρίσει. Ήταν να παντρευτούμε με τον Στάθη στις 14 Φεβρουαρίου. Έχω πάει στο Κολωνάκι να κάνω πρόβα για το νυφικό. Γυρίζω σπίτι και βλέπω εκεί τον μάνατζερ του Στάθη, ο οποίος μου λέει ότι με περιμένει στο δωμάτιο ο Στάθης. Εκεί ο Στάθης μου λέει ότι τελικά δεν θα παντρευτούμε. Η μητέρα μου ήταν στα τελευταία της, της το είχα πει και έψαχνε τι θα φορέσει. Αυτό ήταν 1,5 μήνα πριν τον γάμο. Μου είχε κρύψει ότι δεν είχε πάρει διαζύγιο από την γυναίκα του και τότε δεν ήταν γρήγορα τα διαζύγια».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR