counter

Καίτη Φίνου: Ξέσπασε για τον Σταμάτη Γαρδέλη - "Πρώτη φορά μιλάω έτσι γιατί..."

Καίτη Φίνου: Ξέσπασε για τον Σταμάτη Γαρδέλη - "Πρώτη φορά μιλάω έτσι γιατί..."
Καίτη Φίνου: Ξέσπασε για τον Σταμάτη Γαρδέλη - "Πρώτη φορά μιλάω έτσι γιατί..."

Μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του διανύει ο Σταμάτης Γαρδέλης, καθώς όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου, νοσηλεύεται εδώ και μια εβδομάδα στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο "Δαφνί".

Όπως ανέφερε σε αποκλειστικό της ρεπορτάζ για την εφημερίδα “On Time” η Σάσα Σταμάτη, ο γνωστός ηθοποιός παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις, γι’ αυτό πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια.

Δείτε επίσης! Σάσα Σταμάτη: Η συνάντηση που είχε με τον Σταμάτη Γαρδέλη μέσα στο "Δαφνί"! "Πήγα στο επισκεπτήριο και μου είπε..."

Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου για τον Σταμάτη Γαρδέλη

Πριν από λίγες ώρες, η Καίτη Φίνου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έκανε τη δική της τοποθέτηση για τον Σταμάτη Γαρδέλη.

Συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου που έχει συνεργαστεί με τον Σταμάτη Γαρδέλη στο παρελθόν έγραψε σε ανάρτησή της: «Μπράβο Σταμάτη. Και το λέω γιατί είχες την "μαγκιά" να κλείσεις τ’ αυτιά σε όσα λέγονται περί ψυχιάτρων, τρελοκομείων και να πας μόνος σου να νοσηλευτείς για να προστατέψεις την ψυχική σου υγεία. Σε περιμένουμε να επιστρέψεις... Υπάρχουν πολλοί εδώ έξω που σε περιμένουν με πολλή αγάπη!».

Λίγες ώρες αργότερα, η Καίτη Φίνου επανήλθε με νέα ανάρτηση και δημοσίευσε μία φωτογραφία από τη δεκαετία του ’80 στην οποία ποζάρουν η ίδια, ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο Στάθης Ψάλτης και η Ρένα Παγκράτη.

«Τι να πω για την φώτο… Οι δύο έχουν φύγει απ’ την ζωή και τους άλλους δύο που αγωνίζονται χρόνια για μια θέση στο… σύστημα, δυστυχώς απορρίπτονται με μόνη δικαιολογία τη βιντεοκασέτα… γιατί αν πουν για ταλέντο.. οι μισοί που έχουν τα μέσα είναι ατάλαντοι… πρώτη φορά μιλάω έτσι γιατί και ο Στάθης και η Ρένα έφυγαν με πόνο από την απόρριψη», έγραψε χαρακτηριστικά η Καίτη Φίνου, αφήνοντας υπονοούμενα.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR