counter

Καίτη Φίνου: Η ανάρτηση της για τα πέντε χρόνια από το θάνατο του Στάθη Ψάλτη ραγίζει καρδιές

Καίτη Φίνου: Η ανάρτηση της για τα πέντε χρόνια από το θάνατο του Στάθη Ψάλτη ραγίζει καρδιές
Καίτη Φίνου: Η ανάρτηση της για τα πέντε χρόνια από το θάνατο του Στάθη Ψάλτη ραγίζει καρδιές

Πέντε χρόνια πέρασαν από το θάνατο του Στάθη Ψάλτη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στις 21 Απριλίου 2017, σε ηλικία 66 ετών και έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Με αφορμή αυτή την ημέρα, η Καίτη Φίνου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία συγκινητική ανάρτηση δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με τον Στάθη Ψάλτη από τότε που συμπρωταγωνιστούσαν στις ελληνικές ταινίες.

«Συζητούσαμε για τα γεράματά μας….ήμουν 37 χρονών και πηγαίναμε Αυστραλία κι Ελλάδα περιοδεία. Ένα από τα βράδια που μαζευόμασταν σ’ ένα δωμάτιό για να γελάσουμε, ήρθε η κουβέντα για τα γεράματά. Σηκώθηκες ξαφνικά όρθιος, άρχισες να περπατάς σαν γριά κι έλεγες πως έτσι θα περπατούσα και θα μιλούσα όταν θα σε επισκεπτόμουν σπίτι σου στα 85. Γελούσαμε όλοι με τις ιστορίες που λέγαμε πως θα θυμόμαστε…. Και…. δεν έγινε τίποτα απ’ όλα αυτά… εσύ έφυγες νωρίς και εγώ ζω τις χειρότερες χρονιές -όχι τις δικές μου- της ανθρωπότητας. Δεν ξέρω αν “γλίτωσες” απ’ όλα αυτά τα δεινά. Αυτό που γνωρίζω είναι πως ο κόσμος πονάει, πεινάει, πεθαίνει, αρρωσταίνει…. και φως για όμορφο μέλλον δεν βλέπω όσο κι αν είμαι αισιόδοξη στις δύσκολες καταστάσεις. Αυτά για σήμερα Σταθάκο μου…. Θα “σου γραψω” κάποια στιγμή νεότερα, αν δεν έχω προλάβει να στα πω από κοντά….»έγραψε η Καίτη Φίνου για τον αγαπημένο της Στάθη Ψάλτη.

Δείτε την ανάρτηση της Καίτης Φίνου:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR