counter

«Είχα βγει έξω να πέσω σε ένα φορτηγό για να σκοτωθώ...»

«Είχα βγει έξω να πέσω σε ένα φορτηγό για να σκοτωθώ...»
«Είχα βγει έξω να πέσω σε ένα φορτηγό για να σκοτωθώ...»

Πολλές φορές στην ζωή μας αντιμετωπίζουμε αρκετές δυσκολίες και εμπόδια. Σε αυτές τις καταστάσεις κάποια άτομα αποφασίζουν να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά και να προχωρήσουν – ακόμα κι αν δεν τους είναι εύκολο- και άλλα το βάζουν κάτω λόγω έντονης ψυχολογικής επιρροής από τον ίδιο τους τον εαυτό. Συνήθως λόγω άρνησης της λογικής ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, αρκεί να το θέλουμε.

Η Καίτη Φίνου υπήρξε άτομο της δεύτερης κατηγορίας λόγω κάποιων δυσάρεστων γεγονότων. Όπως αναφέρει και η ίδια: «Έχω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Πήγα να πέσω πάνω σε ένα φορτηγό... Ένας πρώην σύντροφός μου με χτύπησε, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κρατήσω τα παιδιά που έμενα έγκυος... Με τον Στάθη Ψάλτη όχι μόνο δεν είχαμε ερωτευτεί μεταξύ μας, αλλά μάλλον ήταν μια συνήθεια να είμαστε μαζί, για τις ταινίες και μόνο». Αυτή είναι μία από τις αποκαλύψεις που κάνει η Καίτη Φίνου στην εφημερίδα Freddo και τον Νίκο Νικόλιζα.

Με αφορμή όμως την συμπρωταγωνίστριά της Ρένα Παγκράτη όπου έδωσε τέλος στην ζωή της, η ηθοποιός λέει: «“Ο θάνατός της δεν με επηρέασε καθόλου, γιατί πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος όσα προβλήματα και να έχει, πρέπει και οφείλει να τα ξεπερνάει. Δεν ξέρω  το ξαφνικό κλικ πως γίνεται στον εγκέφαλο. Γιατί εκείνη την ώρα που σε πιάνει να το κάνεις, δεν νομίζω ο εγκέφαλος να λειτουργεί σωστά. Και έχω προσωπική εμπειρία», είπε.

Τέλος, μας αποκαλύπτει τον τρόπο που αισθάνεται πια ασφαλής  όπου: «Από τότε, λοιπόν, σε οποιοδήποτε σπίτι και αν μένω, έχω πάντα τα παντζούρια κλειστά και βάζω μάλιστα και ένα βαρύ αντικείμενο μπροστά. Γιατί πες ότι μου έρχεται να βουτήξω, τουλάχιστον να με προλάβουν ή να συνειδητοποιήσω τι κάνω», αναφέρει η Καίτη Φίνου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR