counter

Καινούργιου - Συνατσάκη: "Έσπασε" ο πάγος! - Παιχνίδια στην πισίνα

Καινούργιου - Συνατσάκη: "Έσπασε" ο πάγος! - Παιχνίδια στην πισίνα
Καινούργιου - Συνατσάκη: "Έσπασε" ο πάγος! - Παιχνίδια στην πισίνα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Freddo» και το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Σάσας Σταμάτη ,η κόντρα μεταξύ Συνατσάκη-Καινούργιου έχει λάβει τέλος.

 Οι δυο παρουσιάστριες συναντήθηκαν στο Πόρτο Χέλι σε κοινό κάλεσμα που έκανε το ξενοδοχείο Nikki Beach. Αυτή τη φορά όμως ,δεν απέφυγαν η μία την άλλη ,αλλά βρέθηκαν να πλατσουρίζουν στην πισίνα, σαν να μη είχε συμβεί ποτέ, τίποτα. Μαζί τους και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η Μαίρη Συνατσάκη είχε σχολιάσει στο πάνελ στο πρωινό του ANT1 με αρνητικό τρόπο τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς»  το 2015 και τις δηλώσεις της για την εικόνα και τα κιλά της ( μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του Alpha είχε δηλώσει ότι είχε πάρει αρκετά κιλά λόγο προβλήματος με την υγεία της ,τα οποία στη συνέχεια προσπάθησε πολύ για να τα χάσει).

Η Συνατσάκη είχε δηλώσει σχετικά με την εμφάνιση της Καινούργιου στα «Τα Καρντάσιανς»: « Αυτό είναι μία μεγάλη συζήτηση σχετικά με τις ανασφάλειες που έχει κάποιος με το σώμα του. Δεκαεφτά κιλά που έχασε είναι πάρα πολλά .Σε σχέση με τα πρότυπα που «περνάμε» …», ενώ λίγο αργότερα δήλωσε: « Περνάει το μήνυμα ότι ‘’εγώ  από την ανασφάλεια μου έχασα κιλά’’». Οι εκατέρωθεν δηλώσεις συνεχίστηκαν αλλά οι δυο παρουσιάστριες σήμερα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR