counter

Σαρώνει και στο διαδικτύο: Το νέο ρεκόρ της Ελένης Μενεγάκη στο instagram

Σαρώνει και στο διαδικτύο: Το νέο ρεκόρ της Ελένης Μενεγάκη στο instagram
Σαρώνει και στο διαδικτύο: Το νέο ρεκόρ της Ελένης Μενεγάκη στο instagram

Η Ελένη Μενεγάκη τα τελευταία χρόνια, εκτός από τους τηλεθεατές της «τρελαίνει» καθημερινά και το διαδίκτυο. Η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει μπει δυναμικά στα social media, αφού μοιράζεται προσωπικές της στιγμές, backstage από την εκπομπή της και φυσικά προϊόντα τα οποία επιθυμεί να φτάσουν στα χέρια των τηλεθεατριών της.

Η Ελένη πριν λίγες ημέρες μάλιστα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τη πρώτη της φωτογραφία με τον άνδρα της ζωής της, Μάκη Παντζόπουλο. Το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα σχόλια και τις ευχές να μην έχουν τελειωμό κάτω από το στιγμιότυπο.

Η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε για άλλη μια φορά να κερδίσει τους διαδικτυακούς της φίλους, αφού σε νέο της διαγωνισμό για προϊόντα ομορφιάς, η φωτογραφία της παρουσιάστριας στο instagram ξεπέρασε τα 115.000 likes. Να αναφέρουμε πως η ίδια είναι λάτρης των έντονων χρωμάτων στο μακιγιάζ. Έτσι οι τηλεθεάτριες  της την εμπιστεύονται απόλυτα, αφού γνωρίζουν πως φέρνει πάντα τα καλύτερα δώρα στην εκπομπή της για εκείνες!

Η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε το νέο της ρεκόρ στο instagram, αφού πρόκειται για μια από τις top3 φωτογραφίες της με τα περισσότερα Likes, Οι άλλες δυο ήταν από την άλλη της αγάπη, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια γνωστής εταιρείας τα οποία και έδωσε σε τηλεθεάτριες της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR