counter

Και ποιος δεν πήγε φέτος Μύκονο! Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία εβδομάδα

Και ποιος δεν πήγε φέτος Μύκονο! Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία εβδομάδα
Και ποιος δεν πήγε φέτος Μύκονο! Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία εβδομάδα

To κορυφαίο top model και "άγγελος "της Victorias Secret, Alessandra Abrosio βρέθηκε στην Μύκονο, με τον σύζυγο της Jamie Mazur και  φίλες της ."Φωτιές" άναβε η πανέμορφη καλλονή από όπου και να πέρασε, ιδιαιτέρα στις παραλίες με τα μικροσκοπικά μπικίνι της. Ξετρελαμένη με το νησί έμεινε για αρκετές ημέρες και το διασκέδασε πολύ.

Για ακόμη ένα καλοκαίρι οι Ιταλοί σχεδιαστές D2 κάνουν διακοπές στην Μύκονο. Έλληνες κοντεύουν να γίνουν με την λατρεία που έχουν στον τόπο μας και ιδιαίτερα στην Μύκονο. Πάντα σε τρελά κέφια και με ανεβασμένη διάθεση οι Dean και Dan διασκεδάζουν και ξεφαντώνουν ξεσηκώνοντας όλο τον κόσμο. Φυσικά στον νησί και στην Ψαρρού συναντήθηκαν και με την Alessandra Ambrosio.

Στην Μύκονο και ο διάσημος δημοσιογράφος του BBC Jeremy Clarkson με την σύζυγο του Phillipa. Mάλλον άλλαξε γνώμη για την Ελλάδα ο καυστικός δημοσιογράφος όπου μέχρι πρότινος δεν μίλαγε με κολακευτικά λόγια για τον τόπο μας. Ωστόσο τώρα φαίνεται να διασκεδάζει αρκετά και να δείχνει τρελά ερωτευμένος με την ερωμένη του,(η οποία διατηρεί εξαιρετικό κορμί για την ηλικία της), του αφού αντάλλασαν φιλιά σε γνωστή παραλία του νησιού.

Το νησί της Μυκόνου επέλεξε και η οικογένεια Κulczyk. Πρόκειται για τον δισεκατομμυριούχο, Πολωνικής καταγωγής Jan Kulczyk που διαθέτει διεθνή εταιρεία με επενδύσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου. Είναι επίσης αντιπρόεδρος της Audi και της Volkswagen της Πολωνίας. Εντυπωσιακή και η σύντροφος του Joanna Prezetakiewicz. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες του και σαφώς δεν ήταν δυνατόν να περάσουν απαρατήρητοι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR