counter

Και η κόρη του Ψάλτη εναντίον της Χριστίνας Φιτσάκη: "Μόλις τον παντρεύτηκε άλλαξε πρόσωπο..."

Και η κόρη του Ψάλτη εναντίον της Χριστίνας Φιτσάκη: "Μόλις τον παντρεύτηκε άλλαξε πρόσωπο..."
Και η κόρη του Ψάλτη εναντίον της Χριστίνας Φιτσάκη: "Μόλις τον παντρεύτηκε άλλαξε πρόσωπο..."

Μετά τις αποκαλύψεις του Γιάννη Ρώτα, αδερφού του Στάθη Ψάλτη, ο οποίος σε  συνεντεύξεις που έχει δώσει, αποκάλυψε τα όσα βίωνε ο ηθοποιός, δίπλα στη Χριστίνα Ψάλτη, σειρά πήρε αυτή τη φορά η κόρη του κωμικού, Μαρία.

Η Μαρία Ψάλτη, σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εφημερίδα Spirto και στην Ράνια Καρατζαφέρη, μίλησε για την χήρα του πατέρα της και μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε τον θείο της.

Η ίδια είπε: «Βγήκε και είπε τα παράπονά του ο αδελφός του. Αλήθειες είπε ο άνθρωπος, δεν είπε ψέματα σε κάτι. Δεν έχουμε επαφή με την Χριστίνα και αυτό είναι δική της επιλογή. Εμείς δεν ήμασταν ποτέ αρνητικοί απέναντί της, ή να μην μιλήσουμε, ή το οτιδήποτε. Είναι δικό της θέμα. Άλλαξε η συμπεριφορά της από την στιγμή που παντρεύτηκαν. Μόλις παντρεύτηκαν είδαμε ένα άλλο πρόσωπο. Από εκεί και μετά το μόνο που μας έδενε ήταν ο πατέρας μου. Γιατί πριν και βλεπόμασταν και μιλούσαμε στα τηλέφωνα και τα πάντα. Μετά τον γάμο άλλο πρόσωπο».

Ακόμη, η Μαρία Ψάλτη μίλησε για την οικονομική στήριξη που της παρείχε ο πατέρας της και το κατά πόσο η Χριστίνα Ψάλτη, είχε ενοχληθεί από αυτό: «Ο πατέρας μου μας στήριζε οικονομικά και πάντα μας φρόντιζε, αλλά γενικά ήταν πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος, που βοηθούσε πάρα πολύ κόσμο, πόσω μάλλον την οικογένειά του. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει ο καθένας στο μυαλό του. Δεν μπορώ να το βάλω σε μια κατάταξη και να πω “ναι την ενοχλούσε εκείνο ή την ενοχλούσε το άλλο”. Δεν ξέρω εμείς δεν αλλάξαμε σε τίποτα. Όπως ήμασταν συνεχίσαμε να είμαστε. Εκείνη άλλαξε και δεν κατάλαβα ποτέ τον λόγο, το γιατί».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR