counter

Καβατζίκης για Καράβα: "Πώς μπορεί να θες τα ηνία μιας πρωινής εκπομπής αν δεν έχεις δημοσιογραφικό υπόβαθρο;"

Καβατζίκης για Καράβα: "Πώς μπορεί να θες τα ηνία μιας πρωινής εκπομπής αν δεν έχεις δημοσιογραφικό υπόβαθρο;"
Καβατζίκης για Καράβα: "Πώς μπορεί να θες τα ηνία μιας πρωινής εκπομπής αν δεν έχεις δημοσιογραφικό υπόβαθρο;"

Καλεσμένος στο “Night Out” του Θεοχάρη Ιωαννίδη βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Καράβας και εξέφρασε την επιθυμία του να αναλάβει τη δική του εκπομπή.

Τα όσα είπε ο Γιώργος Καράβας σχολιάστηκαν από τους συντελεστές της εκπομπής “Πάμε Δανάη”.

Μάλιστα, το δικό του σχόλιο θέλησε να κάνει και ο Άρης Καβατζίκης.

Δείτε επίσης! Γραμμέλη για Καράβα: "Είχε αλαζονεία. Τι λες ρε φίλε; Έχεις κάνει ποτέ ζωντανό;"

Όσα είπε ο Άρης Καβατζίκης για τον Γιώργο Καράβα

«Εγώ πιστεύω, επειδή ο Γιώργος είναι πολύ αξιόλογος σε αυτό που κάνει, θεωρώ ότι είναι λίγο… Βλέπεις ότι αυτός ο άνθρωπος έχει μια προϊστορία στο μόντελινγκ και σε διάφορα πράγματα που έχει κάνει. Μια σπουδαία καριέρα. Πως μπορεί αυτός ο άνθρωπος να πάρει τώρα τα ηνία μιας πρωινής εκπομπής αν δεν έχει να κάνει με το χώρο σου; Δε χρειάζεται και ένα background δημοσιογραφικό όλο αυτό;», είπε ο Άρης Καβατζίκης και στη συνέχεια κοίταξε τη Δανάη Μπάρκα και της είπε: «Μη κοιτάς, δεν αναφέρομαι σε εσένα, έχεις διαβάσει τα βιβλία σου».

«Λες, “να φανταστώ τον Γιώργο με τη γυναίκα του”, πολύ ωραίο ζευγάρι. Ναι, αλλά ποιος από τους δυο έχει αυτό το δημοσιογραφικό background για να κάνει και να στήσει εκπομπή;», πρόσθεσε ο Άρης Καβατζίηκς.

Εκείνη τη στιγμή, τον λόγο πήρε η Δανάη Μπάρκα η οποία θέλησε να εκφράσει τη δική της άποψη: «Μιλάτε για κάτι που με αφορά και επειδή είμαι στα δυο μέτρα μπορώ να απαντήσω κάτι. Δε θεωρώ ότι χρειάζεται μόνο το δημοσιογραφικό υπόβαθρο από έναν άνθρωπο που είναι από άλλο χώρο και πάει να κάνει μια εκπομπή. Αν θέλετε να το δούμε στυγνά και επαγγελματικά, έχουμε δει εκπομπές με μόνο δημοσιογράφους που έχουν κοπεί…

Κατά τη γνώμη μου πρέπει να υπάρχει κάτι που ένας άνθρωπος να πει, “μου αρέσει το χιούμορ του, θα ήταν καλή συντροφιά”. Αν βρεις έναν άνθρωπο που κάτι σου αρέσει και μετά όλο αυτό το χτίσεις με μια ομάδα που θα του μάθει, θα προσαρμοστεί, θα διαβάσει, μετά χτίζονται όλα…».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR