counter

Κάθε μέρα φουσκώνει περισσότερο και δεν κάθεται σπίτι της. Σε λίγο θα γεννήσει στο δρόμο!

Κάθε μέρα φουσκώνει περισσότερο και δεν κάθεται σπίτι της. Σε λίγο θα γεννήσει στο δρόμο!
Κάθε μέρα φουσκώνει περισσότερο και δεν κάθεται σπίτι της. Σε λίγο θα γεννήσει στο δρόμο!

Βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και οι φήμες οργιάζουν για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ωστόσο, η Kerry Katona δείχνει να είναι ευτυχισμένη και να απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της. Εθεάθη με τον αρραβωνιαστικό της George Kay την ώρα που πήγαιναν στο γιατρό για το υπερηχογράφημα και η εμφάνιση της εγκυμονούσας κάθε άλλο παρά σεμνή ήταν. Με το stretch φόρεμα που φορούσε νόμιζες ότι θα βγει το παιδί καθώς η κοιλιά της είναι πολύ φουσκωμένη.

Την επόμενη μέρα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με άλλο outfit, εξίσου κολλητό και στενό και πραγματικά εμείς σαν θεατές τρομάζουμε ότι θα σπάσουν τα νερά και θα γεννήσει στο δρόμο. 

Η Kerry Katona και με τις δυο εμφανίσεις της προκάλεσε σχόλια καθώς βρίσκεται με την κοιλιά στο στόμα και επιλέγει να φοράει ρούχα που αποκαλύπτουν τον εωτερικό της κόσμο. Το stretch μάξι φόρεμα που ήταν διάφανο και φαίνονταν κανονικά τα εσώρουχα της από τη μια και το πορτοκαλί μακρύ μακό από την άλλη. Η χαρλα της βέβαια είναι τόσο μεγάλη που δε μπορείς να της προσάψεις και πολλά. 

Είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη με τον αρραβωνιαστικό της, κάτι που φαίνεται καθώς τη μια μέρα που απαθανατίστηκε τα φιλιά και οι αγκαλιές δεν έχουν τελειωμό. Στην άλλη πάλι η Kerry Katona ψωνίζοντας ρουχαλάκια για το μωρό της φαίνεται να φορτίζεται και να συγκινείται. Είναι αυτές οι ψυχολογικές μεταπτώσεις της εγκυμοσύνης που μόνο μια έγκυος μπορεί να καταλάβει.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR