counter

Ξύρισε το κεφάλι της για να κρύψει τα ναρκωτικά που έπαιρνε!

Ξύρισε το κεφάλι της για να κρύψει τα ναρκωτικά που έπαιρνε!
Ξύρισε το κεφάλι της για να κρύψει τα ναρκωτικά που έπαιρνε!

Βritney Spears

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Η παρανοική συμπεριφόρα της Βritney Spears το 2007 είχε κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται αν η pop star έχασε το μυαλό της λόγω δόξας, αν πήρε βαριά το χωρισμό με τον τότε άντρα της Kevin Federline ή αν έκανε χρήση ναρκωτικών. Πέντε χρόνια μετά, σε μια αίθουσα δικαστηρίου δίνεται επιτέλους η απάντηση.

O πρώην manager της, Sam Lufti, σέρνει την οικόγενεια της Spears στα δικαστήρια γιατί θεωρεί ότι τον απέλυσαν άδικα και διεκδικεί νομικά μια γενναία αποζημίωση. Η δίκη ξεκίνησε πριν λίγες μέρες και από την πρώτη συνεδρίαση τα στοιχεία που ακούστηκαν για τη ζωή της 31χρονης πλεόν star δεν είναι καθόλου κολακευτικά.

Στην αρχική τους τοποθέτηση, οι δικηγόροι του Lufti υποστήριξαν ότι η Spears ξύρισε το κεφάλι της το 2007 γιατί νόμιζε ότι τα βρώμικα μαλλιά της αποδείκνυαν ότι έκανε χρήση σκληρών ναρκωτικών!

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο πρώην manager, η pop star ήταν εθισμένη στις μεθαμφεταμίνες και θεωρούσε ότι στην ακρόαση για την κηδεμονία των παιδιών της, ο δικαστής θα ζητούσε να εξετάσει τα μαλλιά της για να διαπιστώσει αν παίρνει ναρκωτικά. Εκείνη, επειδή φοβόταν ότι τα αποτελέσματα θα έβγαιναν θετικά και θα έχανε την κηδεμονία για πάντα, αποφάσισε ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να ξυρίσει το κεφάλι της.
Αν αυτή η ακραία σκέψη είναι ακριβής δείχνει ότι σίγουρα η Britney δεν ήταν και πολύ νηφάλια εκείνη την περίοδο. 

Οι δικηγόροι της Spears δεν διεύψευσαν την κατηγορία ότι έκανε χρήση ναρκωτικών και υποστήριξαν ότι ο πρώην manager την μύησε στον κόσμο των παράνομων ουσιών για να μπορεί να την έχει υπό τον έλεγχό του και να της παίρνει χρήματα.

Είναι σίγουρο πως στη συνέχεια της δίκης θα αποκαλυφτούν ακόμα πιο καυτές λεπτομέρειες. Πάντως, αυτή την περίοδο, η Britney που έχει επιστρέψει δυναμικά στα μουσικά πράγματα απολαμβάνει τον έρωτά της με τον επίσης πρώην manager της, Jason Trawick, ενώ διατηρεί απο κοινού την κηδεμονία των δύο της παιδιών με τον πρώην σύντροφο, Κevin Federline.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR