counter

Ξυλά - Γιαννακόπουλος: Αυτό είναι το νέο τους επιχειρηματικό βήμα

Ξυλά - Γιαννακόπουλος: Αυτό είναι το νέο τους επιχειρηματικό βήμα
Ξυλά - Γιαννακόπουλος: Αυτό είναι το νέο τους επιχειρηματικό βήμα

Την πιο δημιουργική φάση της ζωής τους διανύουν οι ηθοποιοί Φαίη Ξυλά και Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, αφού εκτός από το καλλιτεχνικό «τρέξιµό», προχωρούν σε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα.

Οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να δοκιµαστούν και εκτός υποκριτικής και "ανοίγουν" το δικό τους κομμωτήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στο Σύνταγµα.

Το ζευγάρι ευελπιστεί πως µε αυτή τη διέξοδο θα καταφέρει να µετριάσει την ανασφάλεια που κρύβει πάντα το επάγγελµα του ηθοποιού. Την τέχνη τους, άλλωστε, τη λατρεύουν και θα την υπηρετούν µε την ίδια αγάπη και αφοσίωση όπως τόσα χρόνια, όσους δρόµους και αν επιλέξουν να ακολουθήσουν παράλληλα µε την υποκριτική.

Πρόσφατα η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, µάλιστα, δέχθηκαν τιµητική πρόσκληση από τους διοργανωτές του 2ου Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηµατογράφου στη Ζυρίχη της Ελβετίας να παρουσιάσουν την παράσταση «Fuga», στην οποία πρωταγωνιστούν. Η µία και µοναδική παράσταση θα δοθεί στις 13 Νοεµβρίου και τόσο η Φαίη, όσο και ο Κωνσταντίνος δείχνουν ενθουσιασµένοι µε την αναγνώριση της δουλειάς τους και στο εξωτερικό.

Μετά από αυτό, οι δυο τους θα έχουν τον χρόνο που χρειάζεται για να οργανώσουν τη βάφτιση του γιου τους, που θα πάρει το όνοµα Πάρης. Νονοί του µικρού θα είναι ο θεατρικός παραγωγός Τάσος Παπανδρέου και η Χρυσάνθη Αυγεροπούλου, στενοί φίλοι των δύο ηθοποιών, σύμφωνα με την εφημερίδα «Real»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR