counter

Ο Justin Timberlake κινδυνεύει να μπει φυλακή! Τι συνέβη;

Ο Justin Timberlake κινδυνεύει να μπει φυλακή! Τι συνέβη;
Ο Justin Timberlake κινδυνεύει να μπει φυλακή! Τι συνέβη;

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος! Ο πασίγνωστος τραγουδιστής Justin Timberlake έμπλεξε με τις αρχές επειδή έβγαλε μία selfie και τώρα κινδυνεύει να μπει πίσω από τις φυλακής τα σίδερα!

Συγκεκριμένα, ο pop star πήγε να ψηφίσει και θέλησε να παροτρύνει και τους υπόλοιπους Αμερικανούς πολίτες να κάνουν το ίδιο. Γι' αυτόν τον  λόγο δημοσίευσε μία selfie στο Instagram, όπου στέκεται μπροστά από το μηχάνημα στο οποίο ψήφιζε, κάνοντας μία γκριμάτσα, αλλά που να φανταστεί τι θα γινόταν.

«Μόλις πέταξα από Low Angeles στο Memphis. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μπορεί να γίνεται και στην δική σας πόλη ψηφοφορία. Αν όχι, 8 Νοεμβρίου. Επιλέξτε να έχετε φωνή. Ψηφίστε», ήταν το σχόλιό του κάτω από την φωτογραφία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών κατά την διάρκεια των εκλογικών υποχρεώσεων. Η ποινή μιας τέτοιας παράκαμψης είναι έως 30 ημέρες φυλάκιση και πρόστιμο 50 δολαρίων, ενώ ο εκπρόσωπος του εισαγγελέα του Τενεσί δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο TMZ ότι γίνεται έρευνα για τις ενέργειες του τραγουδιστή. 

Δείτε την φωτογραφία!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR