counter

Justin Bieber: Δημοσίευσε φωτογραφία με χειροπέδες από την σύλληψη του το 2014

Justin Bieber: Δημοσίευσε φωτογραφία με χειροπέδες από την σύλληψη του το 2014
Justin Bieber: Δημοσίευσε φωτογραφία με χειροπέδες από την σύλληψη του το 2014

Στις 23 Ιανουαρίου 2014, ο Justin Bieber συνελήφθη στη Φλόριντα για αγώνες επιτάχυνσης μεταξύ οχημάτων σε ένα δρόμο του Μαϊάμι Μπιτς με μία Lamborghini, ενώ τα αποτελέσματα του τραγουδιστή στον έλεγχο για χρήση αλκοόλ ή ουσιών ήταν θετικά.

Στη συνέχεια ο ίδιος κατηγορήθηκε για οδήγηση υπό επήρεια, αντίσταση κατά τη σύλληψη και οδήγηση με δίπλωμα που είχε ανασταλεί.

Τελικά ο Justin Bieber μπόρεσε να αποφύγει την ποινή φυλάκισης δηλώνοντας ένοχος σε μια μικρότερη κατηγορία για απερίσκεπτη οδήγηση. Ο τραγουδιστής έκανε επίσης μια φιλανθρωπική δωρεά και συμφώνησε να παρακολουθήσει μαθήματα διαχείρισης θυμού.

Έτσι ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θυμήθηκε εκείνη την δύσκολη ημέρα και θέλησε να την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Μάλιστα ανάρτησε μία φωτογραφία με χειροπέδες και έγραψε:

«Από τότε μέχρι σήμερα συνειδητοποιώ κάτι… Ο Θεός ήταν το ίδιο κοντά μου τότε όσο είναι τώρα. Η προτροπή μου προς εσάς είναι να αφήσετε το παρελθόν σας να σας θυμίζει πόσο μακριά σας έχει πάει ο Θεός. Μην αφήνετε την ντροπή για να καταστρέψει το “σήμερα”, αφήστε την συγχώρεση του Ιησού να πάρει τον έλεγχο και να παρακολουθήσει τη ζωή σας να ανθίζει σε όλα όσα σχεδίασε για εσάς ο Θεός. Σας αγαπάω με ολόκληρη την καρδιά μου».

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση από το Instagram, του Justin Bieber:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR