counter

Just the 2 of us: Όσα έγιναν στον ημιτελικό – Τα τρία ζευγάρια που πέρασαν στον τελικό

Just the 2 of us: Όσα έγιναν στον ημιτελικό – Τα τρία ζευγάρια που πέρασαν στον τελικό
Just the 2 of us: Όσα έγιναν στον ημιτελικό – Τα τρία ζευγάρια που πέρασαν στον τελικό

Μία ξεχωριστή διαδρομή αμέτρητων και μοναδικών εμφανίσεων του φαντασμαγορικού  υπέρ-show του ALPHA, «J2US» οδεύει προς το τέλος, με τον Τελικό να καταφθάνει το Σάββατο 01 Ιανουαρίου στις 20.00. 

Ιδιαίτερα εντυπωσιακός και εορταστικός ήταν ο χθεσινός Ημιτελικός (14ο live), με τις εμφανίσεις των ταλαντούχων διαγωνιζόμενων να ενθουσιάζουν κοινό και κριτική επιτροπή.

Ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό στον μεγάλο ημιτελικό τραγουδώντας μια παραλλαγή από τα "Χριστούγεννα" της Δέσποινας Βανδή σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Στον ημιτελικό εμφανίστηκε και η υπέροχη Ναταλία Γερμανού  ως guest σε ρόλο κριτή, και έδωσε τη δική της πινελιά με την αμεσότητα, το χιούμορ και τα ευθύβολα σχόλιά της.

Η εντυπωσιακή Δέσποινα Βανδή άφησε για λίγο τα χρέη της στην κριτική επιτροπή, πήρε το μικρόφωνο και ανέβηκε στη σκηνή για να απογειώσει το κέφι της βραδιάς με τις μεγάλες της επιτυχίες, ενώ έκπληξη ήταν το ντουέτο της με τον Θέμη Αδαμαντίδη που επέστρεψε για το ημιτελικό στο σόου!

Tα τρία ζευγάρια που αποχώρησαν από το σόου ήταν ο Νίκος Μπάρκουλης με την Εβελίνα Νικόλιζα,  ο Τζέιμς Καφετζής με την Ειρήνη Παπαδοπούλου  και η Λάουρα Νάργες με τον Νικηφόρο.

Το show ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη των τριών φιναλίστ. Συγκεκριμένα τα τρία ζευγάρια που έφτασαν στον τελικό είναι οι:  Μαρίνος Κόνσολος – Ελένη Δήμου, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου- Κατερίνα Λιόλιου και Άννα Μαρία Ψυχαράκη- Χάρης Βαρθακούρης.

Η αντίστροφη μέτρηση για το J2US έχει ήδη ξεκινήσει. Το μεγαλύτερο υπερθέαμα της ελληνικής τηλεόρασης πριν ρίξει την αυλαία, μας φέρνει ένα μοναδικό live γεμάτο λάμψη. Τα τρία ζευγάρια φιναλίστ στον τελικό θα αναμετρηθούν σε τρεις εμφανίσεις. Στην πρώτη θα επαναλάβουν ένα τραγούδι που έχουν ερμηνεύσει σε προηγούμενα live, για να δούμε την εξέλιξή τους. Στη δεύτερη, θα διαγωνιστούν σ’ ένα νέο τραγούδι δικής τους επιλογής, ενώ στο τρίτο μέρος θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μια «μονομαχία», θα ερμηνεύσουν  το ίδιο τραγούδι και θα ξεχωρίσει το ζευγάρι με το πιο εντυπωσιακό performance.

Και αυτό το Σάββατο το J2US ήταν πρώτο trend στο Twitter, με τους χρήστες να στήνουν το δικό τους πάρτι και να σχολιάζουν και σε επιμέρους hashtags τα ζευγάρια που τους έκαναν περισσότερο εντύπωση. 

 Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το «J2us», ανανεώνει το τελευταίο του ραντεβού του για το Μεγάλο Τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 1 Ιανουαρίου στις 20:00, και υπόσχεται ένα ακόμα ξέφρενο πρωτοχρονιάτικο πάρτι! 

Μείνετε συντονισμένοι στον ALPHA, γιατί τα καλύτερα ...έρχονται!

Τwitter Account #J2us

Instragram: @J2us

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR