counter

Josephine: Αποκαλύπτει τον λόγο που βαφτίστηκε χριστιανή ορθόδοξη πριν από 1,5 χρόνο

Josephine: Αποκαλύπτει τον λόγο που βαφτίστηκε χριστιανή ορθόδοξη πριν από 1,5 χρόνο
Josephine: Αποκαλύπτει τον λόγο που βαφτίστηκε χριστιανή ορθόδοξη πριν από 1,5 χρόνο

Η Josephine είχε μία απόλυτα επιτυχημένη επαγγελματική σεζόν στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου, ενώ πριν από λίγο καιρό ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία. Η ίδια έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Μαρία Παπαϊωάννου και στο περιοδικό «People», αποκαλύπτοντας τον λόγο που βαφτίστηκε χριστιανή ορθόδοξη πριν από ενάμιση χρόνο.

«Εγώ πήγαινα σε international school, οπότε είμαι σίγουρη ότι υπήρχαν παιδιά από όλες τις θρησκείες. Δεν θυμάμαι να με απασχολούσε μικρή αυτό το θέμα, έχω όμως στο μυαλό μου τα καλοκαίρια που κατέβαινα Κρήτη και έλεγαν όλοι “Θα πάμε εκκλησία να κοινωνήσουμε”… Μόλις μάθαινε ο παπάς ότι δεν έχω βαφτιστεί, έλεγε ότι δεν γίνεται να κοινωνήσω και εκεί άρχισα να αναρωτιέμαι “Γιατί εγώ δεν μπορώ;”» ανέφερε στην αρχή.

Η βάφτισή της πριν από ενάμιση χρόνο ως χριστιανή ορθόδοξη της έδωσε μια νέα ώθηση. «Οι εποχές έχουν αλλάξει. Ο κόσμος δεν πιστεύει, εγώ όμως είχα ανάγκη να πιστέψω σε κάτι για να πάρω δύναμη. Από την ημέρα που βαφτίστηκα νιώθω ότι άλλαξε όλη η ψυχοσύνθεσή μου. Έφυγαν οι φοβίες μου και ηρέμησα» εξομολογείται και προσθέτει: «Φοβόμουν, με έπιαναν κρίσεις πανικού πριν βγω στη σκηνή, είχα ανασφάλειες, νόμιζα συνέχεια ότι κάτι κακό θα μου συμβεί. Αυτό άλλαξε. Με βοήθησε πολύ και η ψυχοθεραπεία που κάνω εδώ και πολλά χρόνια».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR