counter

Johnny Depp - Amber Heard: "Άναψαν" τα αίματα μεταξύ τους! - Τι συνέβη;

Johnny Depp - Amber Heard: "Άναψαν" τα αίματα μεταξύ τους! - Τι συνέβη;
Johnny Depp - Amber Heard: "Άναψαν" τα αίματα μεταξύ τους! - Τι συνέβη;

Η ένταση δεν σταματάει ούτε λεπτό να υπάρχει ανάμεσα στους Johnny Depp και Amber Heard. Αυτή τη φορά, λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια όταν –σύμφωνα με δημοσιεύματα– ο διάσημος ηθοποιός αρνήθηκε να πληρώσει το ποσό που ορίστηκε μετά το διαζύγιο και τον ξυλοδαρμό της Amber Heard.

Διαβάστε επίσης: Amber Heard: Το υπέρογκο ποσό που ζητά από τον Johnny Depp ως διατροφή

Μάλιστα, προκειμένου να βγάλει από πάνω της τον χαρακτηρισμό “χρυσοθήρα”, τον οποίο της απέδωσε ο πρώην σύζυγος της (αλλά και εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο), το γνωστό μοντέλο αφού κινήθηκε νομικά εναντίον του Depp, δεσμεύτηκε να προσφέρει το ποσό που θα αποκτούσε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. 

Η Amber Heard

Τελικά, το ποσό το οποίο ορίστηκε άγγιξε τα 6,8 εκατομμύρια δολάρια. Τώρα, όμως, ο Johnny Depp αρνείται να τα καταβάλει ισχυριζόμενος πως η πρώην σύζυγός του ήταν εκείνη η οποία έγραψε την επιστολή για την ενδοοικογενειακή βία στο περιοδικό “Porter”, ακυρώνοντας αυτομάτως την όποια συμφωνία τους. Όλα αυτά, έβγαλαν την ξανθιά καλλονή εκτός εαυτού. Έτσι, χάνοντας την ψυχραιμία της, επιτέθηκε στον πρώην σύζυγό της για όλα όσα της καταλογίζει, αλλά και για το γεγονός πως μίλησε δημόσια για τους όρους του διαζυγίου τους κάτι το οποίο είχαν συμφωνήσει να αποφύγουν…

Όπως και να έχουν τα πράγματα, η ζωή συνεχίζεται για την Heard, την οποία ο φακός “συνέλαβε” σε πρόσφατη έξοδό της. Συγκεκριμένα, το μοντέλο εθεάθη εχθές το πρωί  να ψωνίζει στα καταστήματα του West Hollywood. Η ατημέλητη εικόνα της, πάντως, δεν θύμιζε σε τίποτα την εκρηκτική παρουσία που κατάφερε να κλέψει την καρδιά του Depp και να τον χωρίσει από την, επί 14 χρόνια σύζυγό του, Vanessa Paradis.

Η Amber Heard

Η Amber Heard
Photos: Fameflynet/Visualhellas.gr & Shutterstock

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR