counter

Ξέσπασε σε κλάματα πασίγνωστη τραγουδίστρια on air όταν αναφέρθηκε στην ασθένεια που πάσχει - VIDEO

Ξέσπασε σε κλάματα πασίγνωστη τραγουδίστρια on air όταν αναφέρθηκε στην ασθένεια που πάσχει - VIDEO
Ξέσπασε σε κλάματα πασίγνωστη τραγουδίστρια on air όταν αναφέρθηκε στην ασθένεια που πάσχει - VIDEO

Απο την Χριστίνα Μόνι

Σχεδόν δυο χρόνια πριν η διάσημη τραγουδίστρια Avril Lavigne διαγνώσθηκε από τους γιατρούς πως πάσχει από την νόσο του Lyme.

Η 30χρονη Καναδή τραγουδίστρια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και όλοι πίστευαν πως μετά τον γάμο της ζούσε τον έρωτα της με τον σύζυγο της. Η ίδια το διέψευσε όμως όταν την ρώτησε ένας θαυμαστής της για τον λόγο που έχει αποτραβηχτεί από την μουσική σκηνή και η ίδια μέσω των social media αποκάλυψε πως πάσχει από την συγκεκριμένη ασθένεια.

Στα ελληνικά η Νόσος του Lyme είναι γνωστή και ως Βορρελίωση. Είναι μια ασθένεια που προκαλείται από το βακτήριο  Borrelia burgdorferi. Το βακτήριο αυτό μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από το τσιμπούρι Ixodes ricinus. Η παρουσίαση της νόσου ποικίλει και μπορεί να περιλαμβάνει συμπτώματα γρίπης στα αρχικά στάδια και έπειτα εκδηλώνεται με μυοσκελετικά, αρθριτικά, νευρολογικά, ψυχιατρικά και καρδιακά συμπτώματα.

Η μικροκαμωμένη τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό δίκτυο  και την εκπομπή “Good Morning America” για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και εκεί την είδαμε να λυγίζει. Η ίδια δήλωσε: «Αυτή είναι η δεύτερη βολή μου τη ζωή» . Η Avril Lavigne χαμήλωσε το πρόσωπο της και τα δάκρυα έτρεξαν από τα μάτια της μην μπορώντας να συγκρατηθεί.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τις δυσκολίες τις οποίες έχει αντιμετωπίσει  αλλά και για το πρώτο διάστημα όπου και παρέμεινε στο κρεβάτι για πέντε ολόκληρους μήνες. Η Avril Lavigne πάντως όπως η ίδια δήλωσε βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και οι γιατροί την έχουν ενημερώσει πως η υγεία της θα ανακάμψει στο 100%. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR