counter

Ξέσπασε σε κλάματα η Σπυρούλα Κάιζερ: "Δεν είχα να φάω και έπινα μόνο καφέδες"

Ξέσπασε σε κλάματα η Σπυρούλα Κάιζερ: "Δεν είχα να φάω και έπινα μόνο καφέδες"
Ξέσπασε σε κλάματα η Σπυρούλα Κάιζερ: "Δεν είχα να φάω και έπινα μόνο καφέδες"

H Σπυρούλα Κάιζερ, το 24χρονο μοντέλο, που κατάγεται από τη Λεμεσό της Κύπρου και γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο του GNTM, μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και τον Γιώργο Κρικοριάν.

Η Σπυρούλα έμαθε από μικρή να κυνηγά τα όνειρά της, γι’ αυτό και όταν τελείωσε το σχολείο έφυγε για σπουδές στην Αγγλία, θέλοντας να σπουδάσει θεατρολογία. Γρήγορα κατάλαβε ωστόσο ότι αυτό δεν της άρεσε και γύρισε πίσω. Στη συνέχεια η Σπυρούλα έμεινε τέσσερα χρόνια στην Αθήνα και κατόπιν αναχώρησε για τη Νέα Υόρκη, προκειμένου να παρακολουθήσει μαθήματα κινηματογράφου και τηλεόρασης.

Η Σπυρούλα λύγισε ωστόσο μπροστά στην κάμερα, όταν αποκάλυψε πως τα χρήματα της τελείωσαν και ότι η ίδια δεν ήθελε να ζητήσει λεφτά από τη μητέρα της. 

«Στα 18 μου έφυγα για Αγγλία και σπούδασα θεατρολογία και επειδή δε μου άρεσε καθόλου έφυγα και ήρθα Αθήνα για 4 χρόνια. Μετά έφυγα και πήγα Αμερική για 6 μήνες. Στην Αμερική πέρασα δύσκολα. Υπήρξαν και μέρες που μου τελείωναν τα λεφτά. Δεν έτρωγα αλλά ήμουν χαρούμενη. Υπήρχαν και δύο μέρες που δεν είχα φάει και έπινα μόνο καφέδες. Το είπα στη μητέρα μου μετά από καιρό. Δεν ήθελα να στερείται κάτι αυτή για μένα» είπε, μεταξύ άλλων, η Σπυρούλα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR