counter

Ξέσπασε σε κλάματα η Παρασκευή Κερασιώτη: "Ήρθε ένας κύριος και με ρώτησε από που είμαι…"

Ξέσπασε σε κλάματα η Παρασκευή Κερασιώτη: "Ήρθε ένας κύριος και με ρώτησε από που είμαι…"
Ξέσπασε σε κλάματα η Παρασκευή Κερασιώτη: "Ήρθε ένας κύριος και με ρώτησε από που είμαι…"

Η Παρασκευή Κερασιώτη έκανε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok και ξέσπασε σε κλάματα αφού δέχτηκε ένα αρνητικό σχόλιο για την δουλειά που κάνει και την καταγωγή της.

Με αφορμή τον κύριο που την έκανε να αισθανθεί άσχημα, το μοντέλο εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους πως καμία δουλειά δεν είναι ντροπή.

Ρίξτε μια ματιά! Παρασκευή Κερασιώτη: “Μην ντρέπεστε, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή”

Το βίντεο που ανέβασε η Παρασκευή Κερασιώτη

«Αυτό το βίντεο το έβγαλα πριν λίγες μέρες δεν ήθελα να το ανεβάσω αλλά το ανεβάζω για να πω κάποια πράγματα τελευταία φορά γιατί τα έχω πει αρκετές φορές αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν.

Το μόντελινγκ το λατρεύω το αγαπάω πολύ δεν το έχω αφήσει όπως νομίζουν κάποιοι δεν θα το αφήσω περνάω κάποιες δυσκολίες όμως θα το κυνηγήσω. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή το έχω ξαναπεί δουλεύω παράλληλα σερβιτόρα επειδή το θέλω εγώ για να μην έχω ανάγκη κανέναν για να μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου γιατί υπάρχουν άτομα που δεν τα έχουν έτοιμα.

Τις προάλλες ήρθε στο μαγαζί που δουλεύω ένας κύριος και με ρώτησε από που είμαι του είπα είμαι Ελληνίδα Τσιγγάνα και μου λέει είσαι τσιγγάνα και δουλεύεις οι δικοί σας δεν δουλεύουν και μου είπε και κάποια άλλα πράγματα που δεν μπορώ να σας τα πω του χαμογέλασα του είπα να είναι καλά και έφυγα.

Όταν πήγα σπίτι με έπιασαν τα κλάματα αλλά μετά σκέφτηκα και είπα γιατί να στεναχωρηθώ δεν έχω εγώ το πρόβλημα αυτός το έχει ο κόσμος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να κρίνει. Μην σας νοιάζει η γνώμη του κόσμου να κάνετε αυτό που θέλετε καμία δουλειά δεν είναι ντροπή η ζωή είναι μικρή και όμορφη να ζείτε την κάθε στιγμή χωρίς να σας νοιάζει η γνώμη του κόσμου», έγραψε χαρακτηριστικά η Παρασκευή Κερασιώτη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR