counter

Ξέσπασε on air σε κλάματα ο Γιάννης Πουλόπουλος: “Έχω δεχτεί bullying και λεκτικό και ρατσιστικό…”

Ξέσπασε on air σε κλάματα ο Γιάννης Πουλόπουλος: “Έχω δεχτεί bullying και λεκτικό και ρατσιστικό…”
Ξέσπασε on air σε κλάματα ο Γιάννης Πουλόπουλος: “Έχω δεχτεί bullying και λεκτικό και ρατσιστικό…”

Την δική του προσωπική εξομολόγηση έκανε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος μίλησε on air για το για το bullying που δέχτηκε στο παρελθόν από στέλεχος τηλεοπτικού καναλιού.

Μάλιστα, “λύγισε” περιγράφοντας τις κακές στιγμές που έχει ζήσει στον εργασιακό του χώρο.

«Αν θέλεις να ανοίξουμε αυτή την ιστορία, αυτό που περιγράφουν να κλείνεσαι στην τουαλέτα από το πρωί ως το βράδυ το έχω ζήσει. Έχω δεχτεί bullying και λεκτικό και ρατσιστικό. Έχω δεχτεί σχόλια για τη χροιά της φωνής μου, ότι είναι κάπως και δεν θα κάνω ποτέ καριέρα, ότι τους ενοχλεί αυτό που είμαι επειδή δεν ήμουν η επιλογή τους. Ήταν μία κυρία αυτή που μου το είπε. Μου έκανε τη ζωή μαύρη για έναν ολόκληρο χρόνο. Φταίμε και εμείς που δεν μιλάμε. Δεν μπορώ να πω σε πρωινή εκπομπή, να ακουστούν οι βρισιές που άκουσα στο ακουστικό μου, ούτε τα ρατσιστικά σχόλια.

Φέρνω στο μυαλό μου αυτές τις εικόνες και δεν μπορώ...Απλά δεν μπορώ να μιλήσω ανοιχτά και αυτό μου δημιουργεί μια συναισθηματική φόρτιση. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή να το πω έχουν περάσει δέκα χρόνια και τα οκτώ έκανα ψυχοθεραπεία», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος ξεσπώντας σε κλάματα.

Στη συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν είναι παρουσιάστρια, είναι στέλεχος καναλιού. Ήθελε κάποιον άλλον συνάδελφο αλλά δεν της έγινε το χατίρι. Για έναν ολόκληρο χρόνο πέρασα πολύ άσχημα. Δεν αντιλαμβανόταν πόσο πολύ με πλήγωναν αυτά που έλεγε».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος προχώρησε σε αυτή την εξομολόγηση με αφορμή τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για σεξουαλικές παρενοχλήσεις αλλά και για κακοποιήσεις.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR