counter

Ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας: "Κάντε καταγγελίες στο ΣΕΗ όλοι τώρα"

Ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας: "Κάντε καταγγελίες στο ΣΕΗ όλοι τώρα"
Ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας: "Κάντε καταγγελίες στο ΣΕΗ όλοι τώρα"

Με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας κάλεσε όλους τους ηθοποιούς να κάνουν άμεσα καταγγελίες στο ΣΕΗ, όταν δεν υπάρχει σεβασμός στα εργασιακά τους δικαιώματα.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ μάλιστα, φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε δύο περιστατικά στην Εύβοια και την Καβάλα.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Λόγω της θέσης μου ως Προέδρου του ΣΕΗ, μου έρχονται πληροφορίες ότι συμβαίνουν απίθανα περιστατικά σε περιοδείες. Σε περιοδεία στην Εύβοια δήμαρχος δεν άφησε θίασο να παίξει γιατί έκανε παράνομα μικρή αφισοκόλληση.

Στην Καβάλα άλλος θίασος υφίσταται χυδαίες απειλές από ηθοποιό εργοδότη, γιατί διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες διαβίωσης. Αλλού δίνουν μόνο τα εκτός έδρας χωρίς μισθό, αλλού χωρίς πλήρη ένσημα, αλλού παίζουν χωρίς ρεπό 16 μέρες και μάλιστα τραγωδία, αλλού έκαναν τζάμπα πρόβες για να παίξουν δήθεν 10 η 15 παραστάσεις και παίζουν μόνο 3 η 4!

Κάντε καταγγελίες στο ΣΕΗ όλοι τώρα. Μόνο έτσι θα αλλάξει το τοπίο και θα σεβαστούν τα εργασιακά μας δικαιώματα. Αξίζουμε καλύτερη ζωή, δε χαρίζουμε την αξιοπρέπειά μας, όλοι μαζί για ΣΕΗ δυνατό» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR