counter

Ξέσπασε η Μίνα Αρναούτη: “Αν είμαι πλούσια δε μπορώ να αξιώσω αποζημίωση από τροχαίο;”

 Ξέσπασε η Μίνα Αρναούτη: “Αν είμαι πλούσια δε μπορώ να αξιώσω αποζημίωση από τροχαίο;”
Ξέσπασε η Μίνα Αρναούτη: “Αν είμαι πλούσια δε μπορώ να αξιώσω αποζημίωση από τροχαίο;”

Το δικό της ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Μίνα Αρναούτη με αφορμή κάποια σχόλια που δέχθηκε από έναν ακόλουθό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο διαδικτυακός φίλος της κοπέλας, που ήταν στο μοιραίο τζιπ που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, σχολίασε το γεγονός ότι η ίδια δεν μπορεί να πληρώσει την επιδικασθήσα αποζημίωση κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της.

“Διάβασα ότι δε μπορείτε να πληρώσετε την επιδικασθήσα αποζημίωση γιατί δεν εργάζεσθαι. Βλέπω όμως το αντίθετο!”, της έγραψε κάποιος στο Instagram με την ίδια να του απαντάει:

“Μπορώ να την πληρώσω. Είμαι πλούσια. Αν είμαι πλούσια δε μπορώ να αξιώσω αποζημίωση από τροχαίο; Μόνο οι φτωχοί χτυπάνε και πονάνε και δεν δουλεύουν εξαιτίας τραυματισμού; Μήπως δηλαδή αν χτυπήσεις πλούσιο τη βγάζεις καθαρή… κι αν χτυπήσεις φτωχό πληρώνεις; Δεν καταλαβαίνω κύριε τι θέλετε από τη ζωή μου;”.

“Τα καθημερινά μου προβλήματα πλέον. Επίσης αυτός βλέπει από τις φωτογραφίες μου το αντίθετο… Δηλαδή δείχνω πλούσια;”, σχολίασε η Μίνα Αρναούτη.

“Εγώ προσωπικά δε θέλω τίποτα από εσάς! Οι αγωγές σας με βάζουν σε σκέψεις! Μπορώ να σκέφτομαι βέβαια; Και επίσης οι αναρτήσεις σας δείχνουν ότι είστε καλά στην υγεία σας!”, συνέχισε ο ακόλουθους της Μίνας Αρναούτη με την νεαρή κοπέλα να του απαντά:

“Ε τότε γιατί μάζευα χαρτιά από χειρουργεία για το δικαστήριο και δεν πήγα 30 φωτογραφίες από το τροχαίο με τα τραύματα να ξεμπερδεύω; Αφού από φωτογραφίες βγαίνουν τα συμπεράσματα”, ήταν το σχόλιό της, ενώ παράλληλα σχολίασε στο Instagram: “Όλα τα βλέπουν απ’ τα σόσιαλ πια! Όλα!”.

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα από το Instagram της Μίνας Αρναούτη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR