counter

Ξέσπασε η Μιμή Ντενίση για τις παραστάσεις που προβάλλονται διαδικτυακά

Ξέσπασε η Μιμή Ντενίση για τις παραστάσεις που προβάλλονται διαδικτυακά
Ξέσπασε η Μιμή Ντενίση για τις παραστάσεις που προβάλλονται διαδικτυακά

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε δει αρκετές θεατρικές παραστάσεις να προβάλλονται διαδικτυακά με σκοπό να ψυχαγωγήσουν το κοινό που μένει σπίτι του  λόγω της καραντίνας στην οποία έχει υποβληθεί η χώρα μας.

Αυτό είναι κάτι το οποίο έκανε τη Μιμή Ντενίση να ξεσπάσει και να εκφράσει την έντονη αντίθεσή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Μια μεγάλη κουβέντα βλέπω έχει αρχίσει στα ΜΜΕ για το αν πρέπει να παίζονται οι παραστάσεις διαδυκτιακά. Εγώ λοιπόν λέω όχι. Καταλαβαίνω πως πολλοί θέλουν να προσφέρουν ψυχαγωγία στον κόσμο αλλά υπάρχουν ατελείωτες σειρές κ ταινίες που κυκλοφορούν νόμιμα φυσικά κ καλύπτουν αυτή την ανάγκη. Η μαγεία του θεάτρου έχει να κάνει με την σχέση ηθοποιού θεατή.. οι παραστάσεις δεν δείχνουν ποτέ καλ’ες ετσι οπως γυριζονται.ειναι αλλα τα φωτα του θεατρου αλλο το παιξιμο αλλο το timing.Θαπρεπε κατ εμε α ν ειναι να παιχτουν διαδυκτιακα να εχουν γυριστει ειδικα..κινηματογραφικα.Κ επιπλεον ειναι αδικο για τους ηθοποιους του θεατρου..ειναι που ειναι τοσο δυσκολο κ επισφαλες σαν επαγγελμα μην το αποτελειωσουμε!! Κ επισης βλεπω ανησυχητικα φαινομενα πειρατειας..οπως αυτο που εγινε με την Ευτυχια..Κ καποιοι το υπερασπιζονται κιολας!!! Τα πνευματικα δικαιωματα πρεπει να μαθουμε να τα σεβομαστε σ αυτην την χωρα.οπως κ ολους τους καλλιτεχνες κ παραγωγους που πασχιζουν για ενα ψηλο επιπεδο σε εποχες τοσο δυσκολες!! Ας μην τ αντικαταστησουμε ολα με το internet».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR