counter

Ξέσπασε η Μέγκι Ντρίο: “Eίμαι πολύ απογοητευμένη με…”

Ξέσπασε η Μέγκι Ντρίο: “Eίμαι πολύ απογοητευμένη με…”
Ξέσπασε η Μέγκι Ντρίο: “Eίμαι πολύ απογοητευμένη με…”

Στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι συμμετείχε πρόσφατα η Μέγκι Ντρίο. Με αφορμή αυτό, το μοντέλο μίλησε στην Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα «Secret».

«Συμμετείχα στο Paris Fashion Week με τη βοήθεια του Aris Miskov Cult Agency (VVV Group London). Αισθάνθηκα για πρώτη φορά ότι είχα να κάνω με επαγγελματίες και ότι φτάνω στην κορύφωση της καριέρας μου. Φυσικά υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμα που έχω να κάνω στον χώρο της μόδας, αφού τώρα ξεκινάω».

Το γνωστό μοντέλο δε δίστασε μάλιστα να εκφράσει την ενόχλησή της για το γεγονός πως παρά το ότι έκανε κάτι σημαντικό στο χώρο της μόδας, κανένας δεν ασχολήθηκε με εκείνη.

«Κανένας δεν ασχολήθηκε με το ότι εγώ έκανα κάτι σημαντικό στο εξωτερικό όσον αφορά τη μόδα. Ενώ αν είχα πάει στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι και φιλιόμουν με κάποιον γκόμενο, θα ήμουν πρώτο θέμα στα sites. Είμαι πολύ απογοητευμένη από το σύστημα της Ελλάδας και περίμενα πολύ πιο πολλή στήριξη από τα Μέσα γιατί εγώ τους στήριξα όταν ήθελαν μία συνέντευξή μου ή δήλωσή μου όταν είχα βγει από το reality μόδας» ανέφερε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR