counter

Ξέσπασε η κοκκινομάλλα υποψήφια του GNTM κατά του Άγγελου Μπράτη: “Μου μίλησε με πολύ άσχημο λεξιλόγιο”

Στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής, η Μαρία που πήγε στις auditions του GNTM 2 και ξεχώρισε από την εκκεντρική της εμφάνιση.

Το πρώτο πράγμα που σχολίασαν οι τέσσερις κριτές ήταν τα κόκκινα μαλλιά της, και χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης εμφάνισης ήταν ο εκνευρισμός του Άγγελου Μπράτη.

«Το χρώμα των μαλλιών μου δεν θεωρώ ότι είναι εμπόδιο. Ήθελα να εστιάσω πάνω στο διαφορετικό. Δεν πήγα εκεί για να πουλήσω τα μαλλιά μου. Ήδη πριν πάω στην audition άλλαξα τον εαυτό μου, ήμουν πιο extreme. Θυσίασα, δηλαδή, ένα κομμάτι του εαυτού μου», είπε χαρακτηριστικά η νεαρή κοπέλα.

Για τον έντονο διάλογο που είχε με τον Άγγελο Μπράτη, η ίδια δήλωσε: «Μου φάνηκε λίγο περίεργη η συμπεριφορά του. Η συζήτησή μας έφτασε να είναι σαν να βρισκόμασταν στο My Style Rocks και σχολιάζαμε το ντύσιμο. Η συζήτηση πήγε στην εξωτερική εμφάνιση. Έπεσα από τα σύννεφα, γιατί δεν περίμενα τέτοια ιδεολογία. Με πείραξε η κριτική του, γιατί είναι σχεδιαστής και μάλιστα αξιόλογος. Είχα πει και κάτι ακόμα που δεν μπήκε. Στο τέλος ο κύριος Μπράτης μου απάντησε πάρα πολύ άσχημα. Με τρόπο που δεν πρέπει να μιλάς έτσι σε κανέναν άνθρωπο. Με πάρα πολύ άσχημο λεξιλόγιο. Δεν αξίζει να μιλάς τόσο άσχημα σε κανέναν»

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR