counter

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: “Γριά, μπάζο είναι μερικά από τα σχόλια που διαβάζω”

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: “Γριά, μπάζο είναι μερικά από τα σχόλια που διαβάζω”
Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: “Γριά, μπάζο είναι μερικά από τα σχόλια που διαβάζω”

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της καθημερινότητας της.

Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια, που ανήκει πλέον στο δυναμικό του Mega, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς φίλτρα.

Παράλληλα η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα απάντησε σε όσους πολλές φορές την κρίνουν στα social media για την εξωτερική της εμφάνιση.

 “«Γριά», «μπάζο» «Παναγία μου ασχήμια όταν δεν βάφεσαι» «γιατί δε φτιάχνεις τη μύτη σου?» Αυτά είναι μερικά από τα σχόλια που διαβάζω κάποιες φορές σε πιο φυσικές φωτογραφίες. Απαντάς; Θα με ρωτήσετε. Σπάνια. Πολύ σπάνια. Κ αν απαντήσω συνήθως δίνω μια ευχή. Μεγαλώνοντας οι καλοθελητές να είναι σαν να έχουν περάσει από πάνω τους όλα τα φίλτρα του ινσταγκραμ, απλά ευχομαι να ομορφαίνουν κ σ τη ψυχή τους γιατί τα σκ_#%*α όσα φίλτρα κ αν βάλεις παραμένουν σκ_#%… Όχι γιατί δεν άφησαν ένα σχόλιο κολακείας, αλλά γιατί άφησαν ένα σχόλιο που δίνει αρνητικό κ ρατσιστικό πρόσημο στις ώριμες γυναίκες, τις γυναίκες που αγαπάμε περισσότερο το φυσικό, κ σε όσους αντί για γαλλική έχουμε παπαγαλική μυτούλα! Καλό σκ!!! #weekend #mood #frenchnose #nomakeup #nofilter #loveyourself”, έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε την ανάρτηση από το προσωπικό προφίλ της Ελεονώρας Μελέτη στο Instagram:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR