counter

Ξέσπασε η Άννα Χατζή: “Κρυφτείτε πίσω από μία οθόνη, κράξτε ανελέητα…”

Ξέσπασε η Άννα Χατζή: “Κρυφτείτε πίσω από μία οθόνη, κράξτε ανελέητα…”
Ξέσπασε η Άννα Χατζή: “Κρυφτείτε πίσω από μία οθόνη, κράξτε ανελέητα…”

Η Άννα Χατζή έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του GNTM και κέντρισε αμέσως όλα τα βλέμματα.

Η νεαρή καλλονή ήταν στην παρέα των FF και λόγω των σχολίων που έκανε γενικότερα, αλλά και για τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της, δεν έγινε τόσο αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό με αποτέλεσμα να κριθεί έντονα.

Έτσι λοιπόν, αρκετοί ήταν αυτοί που δεν δίστασαν να της στείλουν μηνύματα στα social media και να της εκφράσουν την άποψη τους.

Ωστόσο, η Άννα Χατζή μετά τα αρκετά αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας ένα κείμενο.

«Μπράβο! Κρυφτείτε πίσω από μία οθόνη, κράξτε ανελέητα, παίξτε το ψαγμένοι, φαίνεται το επίπεδο σας! Την επόμενη όμως φορά που θα βρεθούμε face to face, μην το παίξετε γλυκούληδες και μην μου πείτε πόσο καλή και ντόμπρα κοπέλα είμαι γιατί θα ξεράσω. Αυτά για την ώρα, φιλιά. Το ότι με γνώρισες μια φορά από κοντά δεν σημαίνει ότι με ξέρεις κιόλας ντάξει; Σμουτς», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Χατζή.

Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR