counter

Ξεσπάθωσε ο Τριαντάφυλλος για το "Survivor All Star" - "Μη μασάτε με στημένα πράγματα"

Ξεσπάθωσε ο Τριαντάφυλλος για το "Survivor All Star" - "Μη μασάτε με στημένα πράγματα"
Ξεσπάθωσε ο Τριαντάφυλλος για το "Survivor All Star" - "Μη μασάτε με στημένα πράγματα"

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε το απόγευμα του Σαββάτου 21/1 ο Τριαντάφυλλος μετά τις συγκλονιστικές εξελίξεις του Survivor All Star και του φλερτ, Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδου και Καρολίνας Καλύβα.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ξέσπασε ενάντια στην παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης λέγοντας πως πολλά που γίνονται και βλέπουν οι τηλεθεατές είναι στημένα.  

Οι αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου για το Survivor All Star

«Μη μασάτε με στημένα πράγματα. Όλα γίνονται και όλα θα γίνουν για έναν σκοπό. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Όποιος δεν κατάλαβε, πάλι κατάλαβε. Ευκολάκι πολύ. Λέτε να μπει ο Bo τώρα ξαφνικά μέσα στο παιχνίδι που ήταν τραυματίας και δε θα πήγαινε αλλά με όλο αυτό θα μπει για να δούμε τι θα γίνει και γι’ αυτό έφυγε η Ευρυδίκη και έμεινε η κάποια Καρολίνα; Α..και κάτι ακόμα. Θα περιμένουμε όλοι και καλά να δούμε όταν θα μπει ο Bo τι θα γίνει. Δηλαδή έφυγε μια σταρ του παιχνιδιού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, για όλο αυτό που από όπου κι αν το δεις, έχει στήσιμο βγαλμένο από πρωτάθλημα γ Βραζιλίας και έμεινε – το ξαναλέω- κάποια Καρολίνα, για όλο αυτό; Άντε οκ, θα περιμένω να δω να έρχεται ο Bo να συναντήσει τον Μάριο και την Καρολίνα. Τόλμη και γοητεία. Α, κάτσε γαμώτο, δεν τελείωσα. Λέτε να μπει και η Ελευθερία Ελευθερίου; Ποιος; Τι; Που; Πως; Νιάου» έγραψε στα Instagram stories του ο Τριαντάφυλλος.

Δείτε επίσης - Ο Τριαντάφυλλος απαντά αν θα μπει στο “Survivor All Star”

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR