counter

Ξεσπά ο Χρήστος Δάντης για τον Άρη Σοϊλέδη και την προσβολή του στην Ασημίνα Χατζηανδρέου - “Ντροπή ρε φίλε…”

Ξεσπά ο Χρήστος Δάντης για τον Άρη Σοϊλέδη και την προσβολή του στην Ασημίνα Χατζηανδρέου - “Ντροπή ρε φίλε…”
Ξεσπά ο Χρήστος Δάντης για τον Άρη Σοϊλέδη και την προσβολή του στην Ασημίνα Χατζηανδρέου - “Ντροπή ρε φίλε…”

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor συνέβη ένα άσχημο περιστατικό ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Άρη Σοϊλέδη.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής μετά τη νίκη του συμπαίκτη του, Γιώργου Ταλάντσεβ, κόντρα στην Ασημίνα, που έδωσε το έπαθλο στην μπλε ομάδα, είπε μια ατάκα που ενόχλησε την παίκτρια της κόκκινης ομάδας και πυροδότησε αντιδράσεις και εντάσεις.

Ο Άρης Σοϊλέδης πάνω στον πανηγυρισμό είπε στον Τάλα: «Βγάλ’ τα. Δείξ’ τους τα!», με την Ασημίνα να αναφέρει στο ceremony: «Επειδή ο Σπύρος Μαρτίκας με είχε δικάσει παλιότερα κι είχε πει για πρότυπα για τα παιδιά. Όταν έχασα κι έπαιξα απέναντι με έναν άντρα, βγήκαν κι είπανε κατέβασε τα παντελόνια σου να μας δείξεις πόσα α@@@ έχεις. Ο Άρης μου ορκίστηκε ότι το είπε για άλλο λόγο. Εγώ δεν πιστεύω κανένα».

Μάλιστα, για το σκηνικό αυτό πήρε θέση και η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά μέσω της εκπομπής του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», λέγοντας: «Δεν προσπάθησε να το περάσει στα ψιλά. Το αποδέχθηκε και ο ίδιος και ζήτησε συγγνώμη… Εμένα προσωπικά με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό που είπε ο Άρης. Θύμωσα πάρα πολύ μαζί του. Και μένα δε μου άρεσε αυτό που έκανε. Θα έπρεπε να είναι πιο εγκρατής. Αντιλαμβάνομαι ότι ένας τραυματισμός σίγουρα τεντώνει την ψυχολογία σου και τα νεύρα σου. Δεν το δικαιολογώ σε καμία περίπτωση αυτό. Τουλάχιστον, είδα ότι ζήτησε συγγνώμη και καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του στιγμιότυπου ήταν με το κεφάλι κάτω. Δε προσπάθησε ούτε να το ρίξει αλλού, ούτε να πει ότι δεν έγινε».

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για τον Άρη Σοϊλέδη

To περιστατικό αυτό όμως κατάφερε να βγάλει εκτός εαυτού και τον σύντροφο της Ασημίνας, Χρήστο Δάντη, ο οποίος απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram τα εξής: «Ε όχι δείξτους τ αρ@@@ σου απέναντι σε μία γυναίκα ρε φίλε, ντροπή…Ντροπή ρε φίλε… Αλλά να ξέρεις πολλές γυναίκες έχουν πολλά κιλά αρ@@@… Εύχομαι να το δεις σύντομα».

Δείτε επίσης - Μαρία Αντωνά: Πήρε θέση για την άσεμνη φράση του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor - "Με ενόχλησε πάρα πολύ…"

Δείτε τις αναρτήσεις του Χρήστου Δάντη στο Instagram:

Πηγή φωτογραφιών @christosdantis

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR