counter

Ξεσπά η Ιωάννα Τούνη: “Όταν κλείνω την πόρτα σημαίνει ότι αντιμετωπίζω κάτι δύσκολο και σας ζητάω να μην κοιτάτε από την κλειδαρότρυπα”

Ξεσπά η Ιωάννα Τούνη: “Όταν κλείνω την πόρτα σημαίνει ότι αντιμετωπίζω κάτι δύσκολο και σας ζητάω να μην κοιτάτε από την κλειδαρότρυπα”
Ξεσπά η Ιωάννα Τούνη: “Όταν κλείνω την πόρτα σημαίνει ότι αντιμετωπίζω κάτι δύσκολο και σας ζητάω να μην κοιτάτε από την κλειδαρότρυπα”

Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι είναι η Ιωάννα Τούνη, όπως ανακοίνωσε με μια ανάρτηση της στο Instagram πριν από λίγες ημέρες.

Δείτε επίσης – Ιωάννα Τούνη: Η χιουμοριστική ανάρτηση με την οποία περιέγραψε το σύμπτωμα της εγκυμοσύνης που την ταλαιπωρεί

Πριν η influencer ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, υπήρχαν φήμες που την ήθελαν να κυοφορεί το παιδί της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και με αφορμή τα όσα γράφτηκαν, αλλά και τα μηνύματα που δέχθηκε στα social media η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είμαι σπίτι, όπως συνήθως τον τελευταίο καιρό, γιατί δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα από ότι καταλαβαίνεται περνάω μία ζόρικη εγκυμοσύνη. Πάνω σε αυτό ήθελα να σας μιλήσω κιόλας. Πριν από κάποιες μέρες που είχαν βγει διάφορα δημοσιεύματα και σας είπα είναι ότι δεν είμαι σε φάση ψυχοσωματικά να τοποθετηθώ σε τίποτα. Όταν ένιωσα έτοιμη και πήρα τον χρόνο μου και έκανα τις εξετάσεις για το μωράκι μου να δω σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, αν νιώθω ασφαλής σαν μανούλα και αν θέλω να ανακοινώσω κάτι σοβαρό, σας το ανακοίνωσα με μία φωτογραφία που σας ανέβασα πριν από κάποιες ημέρες..

Μέχρι εκείνη τη στιγμή είχα λάβει άπειρα μηνύματα και από άνδρες και γυναίκες του τύπου: “έβαλες βυζι@, πως είσαι έτσι, έχεις κατακράτηση, παίρνεις κορτιζόνη, , γιατί πρήστηκες, είσαι έγκυος, πες το μας”, Παιδιά τι κάνετε; Πάτε καλά; Καμία γυναίκα δεν είναι υποχρεωμένη να δώσει λογαριασμό για το τι συμβαίνει μέσα στο σώμα της ακόμα και αν τυχαίνει να είναι influencer ή celebrity. Μέχρι να γίνει το μωράκι 3 μηνών και να κάνω την βασική εξέταση, την αυχενική, δεν το είχα πει ούτε στους πιο κοντινούς μου ανθρώπους. Ήθελα να δω αν αυτό το μωρό έχει δέσει στο σώμα μου και αν είμαι καλά. Για ποιον λόγο να υποχρεωθώ να το ανακοινώσω σε εσάς. Είναι θέμα υγείας. Δεν ξέρω πως το έχετε στο μυαλό σας.

Και για να καταλήξω μοιράζομαι και θέλω και μοιράζομαι με την καρδιά μου άπειρες στιγμές της ζωής μου, από το πρωί μέχρι το βράδυ, από δυσάρεστα μέχρι ευχάριστα όταν νιώσω έτοιμη και όπως θέλω, ανοίγω την πόρτα ολόκληρου του σπιτιού μου και σας βάζω μέσα με πάρα πολλή αγάπη. Οπότε όταν κλείνω την πόρτα μου σημαίνει ότι αντιμετωπίζω κάτι δύσκολο και σας ζητάω να μην κοιτάτε από την κλειδαρότρυπα δεν το λέω υποτιμητικά και δεν επιτρέπω σε κανέναν δημοσιογράφο να με κάνει θέμα και να πει “έχει δικαίωμα η Ιωάννα Τούνη σε προσωπική ζωή;”. Ναι έχω, έχω δικαίωμα να μην είμαι καλά και να μην θέλω να πω τι έχω. Μόλις νιώσω καλά και μόλις έχω κάτι χειροπιαστό στα χέρια μου, είτε είναι εγκυμοσύνη είτε οτιδήποτε άλλο, θα το μοιραστώ μαζί σας. Δώστε μου τον χρόνο μου. Ανοίγω την πόρτα μου με την καρδιά μου διάπλατα και σας βάζω μέσα. Όταν κλείνει η πόρτα, υπάρχει σοβαρός λόγος. Σεβαστείτε το και δώστε μου λίγο χρόνο να επανέλθω. Αυτά» είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα από το Instagram της Ιωάννας Τούνη:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR