counter

Ξεσπά η Δήμητρα Παπαδήμα: “Ρε παιδιά έλεος. Τώρα τα έχω πάρει…”

Ξεσπά η Δήμητρα Παπαδήμα: “Ρε παιδιά έλεος. Τώρα τα έχω πάρει…”
Ξεσπά η Δήμητρα Παπαδήμα: “Ρε παιδιά έλεος. Τώρα τα έχω πάρει…”

Η Δήμητρα Παπαδήμα το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Δύο στη 1” με την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου. 

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε ορισμένες καταστάσεις που έχει παρατηρήσει η ίδια κι ο σύζυγός της, Γιάννης Μποσταντζόγλου στον χώρο της υποκριτικής.

Όσα είπε η Δήμητρα Παπαδήμα

«Ο Γιάννης είναι απογοητευμένος με το χώρο… Με τους περισσότερους ανθρώπους του χώρου δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα. Οι άνθρωποι της ηλικίας μας είναι κομπλεξαρισμένοι. Δεν καταλαβαίνουν ότι όλα είναι μια περαντζάδα. Ρε παιδιά έλεος. Αυτό που είσαι φαίνεται. Δεν χρειάζεται να παίξεις 500 ρόλους τους ίδιους και τους ίδιους για να αποδείξεις ότι είσαι καλός άνθρωπος. Δεν είσαι καλός άνθρωπος χριστιανέ μου. Φαίνεται. Καλός ηθοποιός έγινες γιατί έχεις παίξει πάρα πολλά χρόνια κι έχεις την εμπειρία. Τώρα τα έχω πάρει» είπε εκνευρισμένη η Δήμητρα Παπαδήμα και πρόσθεσε:  «Αν δεν μοιράζεσαι… Είναι φαταουλισμός. Ή όταν βγαίνεις στην τηλεόραση κι όπως με έχει ονομάσει ο Γιώργος Κιμούλης ότι είσαι αφελής Δήμητρα. Έχω ετοιμάσει εγώ αυτό το έργο και ξαφνικά ακούω από κάποιον άλλο, ο οποίος έχει τα μέσα, τα φράγκα, τα παίρνει από παντού και το ανεβάζει… Αυτό δείχνει κακία. Δεν μπορώ να τον πω καλό άνθρωπο αυτόν, με συγχωρείς και δεν με παίρνει εμένα να παίξω ή τον Γιάννη. Εγώ από αυτή τη δουλειά ζω».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR