counter

Ξεσπά δημόσια ο Αλέξανδρος Κοψιάλης: “Βίωσα πανελλήνιο διασυρμό στηριζόμενο σε πράγματα που δεν ισχύουν”

 Ξεσπά δημόσια ο Αλέξανδρος Κοψιάλης: “Βίωσα πανελλήνιο διασυρμό στηριζόμενο σε πράγματα που δεν ισχύουν”
Ξεσπά δημόσια ο Αλέξανδρος Κοψιάλης: “Βίωσα πανελλήνιο διασυρμό στηριζόμενο σε πράγματα που δεν ισχύουν”

Τις τελευταίες ημέρες η καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας που έπεσε θύμα βιασμού ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης είναι το θέμα που έχει απασχολήσει περισσότερο την ελληνική κοινωνία αλλά και τους χρήστες του διαδικτύου.

Μάλιστα, στο twitter ασχολήθηκαν και με γνωστούς influencers, όπως τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και ζητούσαν από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να κατεβάσουν τον διαγωνισμό που “τρέχουν” από κοινού καθώς έχει φιλικές σχέσεις με πρόσωπα που κάποιοι ισχυρίζονται ότι έχουν εμπλακεί στην υπόθεση της 24χρονης από την Θεσσαλονίκη.

Έτσι, χθες 21 Ιανουαρίου ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το giveaway και πλέον ο διαγωνισμός θα “τρέχει” μόνο από τους αδερφούς Αντετοκουνμπο.

Το βράδυ του Σαββάτου με βίντεο που ανήρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Αλέξανδρος Κοψιάλης ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με αυτά που τον κατηγόρησαν, εξομολογήθηκε ότι λάμβανε κακοπροαίρετα μηνύματα με άσχημο περιεχόμενο εκφοβισμού και ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση της 24χρονης και λάθος ενεπλάκη το όνομά του.   

«Επειδή λοιπόν η όλη φάση πουλάει και τον έχουμε βγάλει βιαστή και ασυγκάλυπτή βιαστών, ομοβοφικό, σεξιστή, ρατσιστή… τι μένει να τον βγάλουμε; Κλέφτη. Πάμε τώρα να τον βγάλουμε και κλέφτη. Βγαίνει λοιπόν ένα προφίλ και ανεβάσει δημόσια ότι το όνομά μου εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής και μάλιστα αυθαίρετα, ότι εκκρεμεί δικαστήριο στο όνομά μου για την συγκεκριμένη υπόθεση. Γνωστοποιώ δημόσια, ότι ουδεμία σχέση έχω με την συγκεκριμένη υπόθεση και προκαλώ αν αυτό το άτομο πιστεύει όντως ότι εμπλέκομαι και έχει αποδείξεις εφόσον με διέσυρε και με αποκάλεσε κλέφτη, να δούμε τις αποδείξεις και αν μπορέσει να το αποδείξει θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα να κάνω κ@λοτούμπες στον αέρα και να λέω “ζήτω η τρέλα”. Αυτό λέγεται bullying, αυτό είναι το cyber bullying. Να μην βιώσει κανείς αυτό που βίωσα τις τελευταίες ημέρες. Βίωσα πανελλήνιο διασυρμό στηριζόμενος σε πράγματα που δεν ισχύουν. Έφτασα σε σημείο να μην κοιμάμαι και να βλέπω μόνιμα εφιάλτες» είπε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όλα όσα είπε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR