counter

Ξέραμε ότι έχει ατελείωτα πόδια, αλλά... έβαλε... μέτρο να τα μετρήσει!

Ξέραμε ότι έχει ατελείωτα πόδια, αλλά... έβαλε... μέτρο να τα μετρήσει!
Ξέραμε ότι έχει ατελείωτα πόδια, αλλά... έβαλε... μέτρο να τα μετρήσει!

Έχει ύψος 1.82 και τα πόδια της είναι ατελείωτα. Τη γνωρίσαμε στα Πελοποννησιακά καλλιστεία όταν στέφθηκε Σταρ Πελοπόννησος και από τότε έκανε τα φωτογραφικά φλας να απαθανατίζουν τόσο καθημερινές στιγμές της όσο και φωτογραφίσεις άκρως αποκαλυπτικές – πολλές φορές και ολόγυμνες!

Η Εύα Λάσκαρη έχει καταπιαστεί με πολλά και κυκλοφορεί στη νύχτα από τα 14 της χρόνια. Σήμερα είναι παντρεμένη με τον αγαπημένο της Ντίνο Τσιώρη με τον οποίο περνάει όμορφες στιγμές. Ο γάμος της έγινε στη Μύκονο και η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τότε, ότι στο γάμο της θα φορούσε σανδάλια και όχι τακούνια για να είναι στο ίδιο ύψος με το γαμπρό και να μην φαίνεται η διαφορά τους.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Εύα Λάσκαρη στα νότια προάστια να κάνει τα ψώνια της με τη στενή της φίλη και όπως ήταν φυσιολογικό τα βλέμματα τράβηξαν τα μακριά και καλλίγραμμα πόδια της αλλά και το κολάν που επέλεξε να βάλει.

Στο κολάν της ήταν αποτυπωμένο ένα μέτρο – μεζούρα φανερώνοντας ότι πράγματι η Εύα Λάσκαρη διαθέτει μακριά πόδια τα οποία και διατηρεί άψογα καθώς γυμνάζεται συστηματικά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR