counter

Ξένοι κι Έλληνες celebrities... κυκλοφορούν με fullface μάσκες για να μην αναγνωρίζονται!

Ξένοι κι Έλληνες celebrities... κυκλοφορούν με fullface μάσκες για να μην αναγνωρίζονται!
Ξένοι κι Έλληνες celebrities... κυκλοφορούν με fullface μάσκες για να μην αναγνωρίζονται!

Πρόσφατα ο αρραβωνιαστικός της Kim Kardashian, Kanye West εθεάθη σε γνωστό εστιατόριο στο Παρίσι έχοντας καλύψει το πρόσωπο του με ένα κόκινο full face. Ο Kanye West είχε σκοπό να δειπνήσει σε γνωστό εστιατόριο της πόλης του φωτός με φίλους και όπως καταλαβαίνετε οι αμφιεσή του δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη…

Η  πολυβραβευμένη τραγουδίστρια Beyonce πρόσφατα αιχμαλωτίστηκε απο το φωτογραφικό φακό, να κυκλοφορεί στους δρόμους του Los Angeles με ένα ασυνήθιστο για την πόλη αξεσουάρ. Ένα full face από τον οίκο Louis Vuitton επέλεξε η Beyonce για να περάσει απαρατήρητη στους δρόμους του LA, πράγμα που φυσικά δεν κατάφερε καθώς έγινε αντιληπτή αμέσως από τους παπαράτσι, οι οποίοι έσπευσαν να δημοσιοποιήσουν κατευθείαν την παράδοξη εμφάνιση της σταρ.

O Justin Bieber βέβαια ως συνήθως φτάνει ένα βήμα παραπέρα στην υπερβολή καθώς δημοσίευσε φωτογραφία του στο προφιλ του στο instagram φορώντας chanel fullface και από πάνω ένα αρκετά μεγάλο μαύρο καπέλο.

Και η Ελεονώρα Μελέτη όμως, πόζαρε με το πρόσωπό της καλυμένο, αφήνοντας σε κοινή θέα μόνο τα μάτια της, που έχουν το χρώμα της άγριας θάλασσας. Η Ελεονώρα Μελέτη, δημοσίευσε τη φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο Twitter με ροζ σκούφο. Ένα αξεσουάρ που θα φορεθεί πολύ από την παρουσιάστρια, μιας και το σκι είναι ένα από τα αγαπημένα της χειμερινά σπορ.

Βλέποντας το fullface να φοριέται πλέον, όχι μόνο στα χιονοδρομικά κέντρα αλλά και στις πολυσύχναστες πόλεις, αντικαθιστώντας για πολύ γνωστούς χολιγουντιανούς celebrities όπως ο Justin Bieber, η Beyonce αλλά και o Kanye West  τα κλασικά μαύρα oversized γυαλιά, μήπως είναι η ώρα να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε αν το look "κουκουλοφόρος – εγκληματίας – ληστής σε τράπεζα" είναι to το νέο trend στο Hollywood;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR