counter

Jennifer Lopez: Οι προτάσεις γάμου που απέρριψε!

Jennifer Lopez: Οι προτάσεις γάμου που απέρριψε!
Jennifer Lopez: Οι προτάσεις γάμου που απέρριψε!

Jennifer Lopez

Είναι μια από τις πιο μονογαμικές star του Hollywood, αφού έχει παντρευτεί και χωρίσει τρείς φορές. Ο λόγος για την Jennifer Lopez, που αποκάλυψε ότι θα μπορούσε  να ντυθεί νύφη άλλες δύο φορές αν είχε πει το μεγάλο «ναι» σε ακόμη δύο πρώην της.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και ηθοποιός  ήταν καλεσμένη του James Corden στην εκπομπή του «Carpool Karaoke». Στον δρόμο για το "Late Night Show" του, ο διάσημος κωμικός οδηγεί έχοντας στο πλευρό του κάποιον διάσημο κάθε φορά και στα 15 λεπτά του ταξιδιού οι δυο τους μιλούν και τραγουδούν με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Αυτή τη φορά η καλεσμένη του προέβη σε μερικές αποκαλύψεις:«Μου είχαν κάνει πολύ ωραίες προτάσεις γάμου! Δεν θέλω να τις συγκρίνω! Ήταν όλες ξεχωριστές! Ήταν ωραίες! Κάποιοι μου ζήτησαν να τους παντρευτώ και αρνήθηκα. Έχω παντρευτεί τρεις φορές, αλλά μου έχουν κάνει πρόταση γάμου πέντε φορές!» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η Jennifer Lopez είχε τρείς πρώην συζύγους: τον Ojani Noa, τον Cris Judd και τον Marc Anthony. Η τέταρτη πρόταση ήρθε από τον αποτυχημένο αρραβώνα της με τον ηθοποιό Ben Affleck, με τον γάμο τους  να ματαιώνεται μόλις τέσσερις ημέρες πριν γίνει.

Η πέμπτη πρόταση σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», ήρθε είτε από τον David Cruz, τον Sean 'P Diddy' ή τον τωρινό της σύντροφο Casper Smart, με τον οποίο διατηρούν σχέση από τον Οκτώβριο του 2001.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR