counter

Jennifer Lopez: Ο Drake, της “πάει” πολύ! – Πιο όμορφη από ποτέ η JLO

Jennifer Lopez: Ο Drake, της “πάει” πολύ! – Πιο όμορφη από ποτέ η JLO
Jennifer Lopez: Ο Drake, της “πάει” πολύ! – Πιο όμορφη από ποτέ η JLO

Η εμφάνιση της Jennifer Lopez στα People’s Choice Awards πραγματικά ήταν μία από τις ομορφότερες –αν όχι η ομορφότερη– της βραδιάς! Η διάσημη τραγουδίστρια, έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν σε κάθε της κίνηση (και όχι άδικα). Τι συμπεραίνουμε; Πως η σχέση της με τον Drake την έχει ανανεώσει, μιας και μπορεί να είναι πάντα όμορφη και λαμπερή, αυτή τη φορά, όμως, ήταν εκθαμβωτική – γεγονός το οποίο σημαίνει πως η αγαπημένη μας JLO διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, αλλά και της καριέρας της!

Η εξωτερική της εμφάνιση, ωστόσο, δεν ήταν το μόνο πράγμα το οποίο εντυπωσίασε το κοινό κατά τη διάρκεια της απονομής των People’s Choice Awards. Έντονα σχολιάστηκε και ο λόγος της όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου σε τηλεοπτικό Crime Drama για το ρόλο της στη σειρά “Shades Of Blue”. Ένα βραβείο το οποίο αφιέρωσε στα παιδιά της με όλη της την καρδιά.

Συγκινημένη, η 47χρονη σταρ, είπε χαρακτηριστικά: “Αφιερώνω το βραβείο στα δυο αγαπημένα πρόσωπα: τον Max και την Emme, τα δίδυμά μου! Ό,τι κι αν κάνω είναι για εσάς. Σας αγαπώ τόσο πολύ. Ευχαριστώ και όλο τον κόσμο για αυτό”. Πάντα τέτοια!
 

 

Photos: Fameflynet/Visualhellas.gr, Startraks/Visualhellas.gr & Shutterstock

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR