counter

Jennifer Garner & Ben Affleck: "Δοκιμάσαμε 57 τρόπους αντισύλληψης"

Jennifer Garner & Ben Affleck: "Δοκιμάσαμε 57 τρόπους αντισύλληψης"
Jennifer Garner & Ben Affleck: "Δοκιμάσαμε 57 τρόπους αντισύλληψης"

Την ώρα που η υπογονιμότητα μαστίζει στις ευρωπαϊκές χώρες τα ζευγάρια που επιθυμούν να κάνουν παιδί αλλά δεν μπορούν και στη χώρα μας το 15% των ζευγαριών δεν καταφέρνουν να τεκνοποιήσουν τον πρώτο χρόνο των προσπαθειών τους (Η χώρα μας είναι 17η στη λίστα των ευρωπαϊκών χωρών. Κατάταξη χαμηλή σε σχέση με την Ευρώπη, αφού οι Ελληνίδες γεννούν παιδιά), ένα άλλο ζευγάρι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού "πάσχει" από υπεργονιμότητα.

Όπως δήλωσε αστειευόμενη η Jennifer Garner στην εκπομπή της Ellen DeGeneres στο NBC: "Ο άντρας μου (Ben Affleck), έχει θαυματουργό σπέρμα". Η Jennifer Garner και ο Ben Affleck, έχουν ήδη τρία παιδιά την 7χρονη Violet, την 4χρονη Seraphina, και τον 20 μηνών Samuel.

Όταν ρωτήθηκε από την Ellen DeGeneres αν σκοπεύουν να κάνουν και άλλα παιδιά απάντησε: "Χρησιμοποιούμε καθημερινά 57 τρόπους αντισύλληψης και οι τρεiς από αυτούς είναι κάτω των 8 ετών, (εννοώντας τα παιδιά της). Νομίζω ότι αρκετά προσφέραμε στον κόσμο. Το πλάνο ήταν να κάνουμε και ένα αγόρι γιατί θέλαμε και ένα γιο. Τώρα με τον Samuel πιστεύω ότι ο Ben τελείωσε. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις όταν το σπέρμα του Ben παραμένει τόσο δυνατό".

Το ζευγάρι γυρίζει ταινίες σε όλο τον κόσμο, είναι παραγωγγοί σε πολλές από αυτές αλλά ταυτόχρονα πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο και βρίσκουν πάντα χρόνο για να περνούν μαζί πολλές πολλές ώρες. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR